Delen vinden we super lief

De kunstwerken van Jan Davidsz. de Heem (1606-1683/1684) blijven me aantrekken. De originele versies zijn wel ietwat bombastisch, maar de portrettering van de bloemen en kleurstelling zijn echte blikvangers. Voor in ons vakantiehuisje zat me 1 muur toch niet lekker. Alles is spot-on, Dutch design en in stijl met de fijnste accessoires. De kachel daar kunnen we niet omheen, maar wat als we nu een poster print op de muur aanbrengen? Daarmee upscale je hele woonkamer en ook is het een match met de stijl die we al zijn ingeslagen. Als kunstliefhebber kwam ik goed aan mijn trekken bij KEK Amsterdam.

Deze blauwe bloemen doen het goed op de muur al zeg ik het zelf. De uitsnede komt uit een bekend schilderij van Jan Davidsz de Heem en is door KEK Amsterdam bewerkt. Het effect is grandioos
Fotobehang, kek mama, amsterdam

Klussen maar

Mijn kluskriebels kwamen op en bij KEK Amsterdam werd een matching en bijzonder fotobehang besteld! Want hier houden ze ook van mooie spullen en dan met name op de muur. De muurdecoratie die nét even anders is, waarmee je een verrassend interieur creeert met een tikje eigenzinnigheid. Op ons stekkie durf ik het aan en ohboy, de hoogwaardige kwaliteit is indrukwekkend!

Hard work payed off

We did it!!

Als newbie behanger heb ik mezelf overtroffen, met m’n kleine sidekick als support. Het was snikheet toen ik ging behangen, maar ohboy ik moest en zou het afkrijgen. De behangprints van KEK Amsterdam had ik al langer op het oog en ging er gewoon voor! Uiteindelijk was het heel eenvoudig om aan te brengen. Het lukte zelfs om de stopcontacten eraf te schroeven! Bij elke baan werd ik enthousiaster! Dit is echt mooi!

Je creëert met bijzonder behang van KEK Amsterdam je eigen sfeer in huis, welk behang je ook kiest! Het zorgt echt voor een eigentijds, eigenzinnig en verrassend effect en het is bovendien anders dan anders. Het zijn designproducten met een grote knipoog.

Fotobehang, kek mama, amsterdam

Jan Davidsz. de Heem

De schilder groeide op in Utrecht en was daar in de leer bij bloemstillevenschilder Balthasar van der Ast. Waar hij eerst vooral muziekinstrumenten en boeken schilderde werd zijn werk in Antwerpen steeds bonter en zwieriger. Hij richtte zich op het weergeven van vruchten en bloemen, de schilderijen waar ik heel dol op ben. Door de bewerking van KEK Amsterdam kreeg het een hippe eigenheid.

Hoewel De Heem overwegend in Antwerpen woonde, verbleef hij nog regelmatig in Nederland waar zijn werk zeer populair werd bij zowel kopers als collega-kunstenaars.

Wat zou hij er van vinden dat hij vandaag de dag aan de muur in vele huiskamers schittert! En nu ook bij ons. Kek Amsterdam heeft aan het kunstwerk een eigen draai gegeven waardoor ik er zo dol op ben geworden.

KEK Amsterdam

Uiteindelijk was het eenvoudig aan te brengen en was het klusje in een uur geklaard. Ik ben nog steeds blij als een klein kind en blijf genieten van deze toffe muur! Mijn advies is dan ook: heb lef en doe het!

Fotobehang, kek mama, amsterdam

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief