Delen vinden we super lief

black tie molly's game geld“Ga je mee, we hebben een “black Tie feestje” riep mijn collega enthousiast!! Ja tof, met haar altijd en al helemaal als ik mijn lange jurk weer aan mag. We waren uitgenodigd voor de Nederlandse première van de blockbuster Molly’s Game waarbij Amerikaanse Hollywoodactrice Jessica Chastain ook bij aanwezig was. Ze kwam als een ware ster binnen, check de videoimpressie maar!  In deze film draait alles om geld, heel veel geld….

Black Tiemolly's game waar alles draait om geld

Van feestjes word ik blij, van een galapremière in Pathé Tuschinski te Amsterdam al helemaal. Jessica Chastain kwam speciaal voor de Nederlandse première van Molly’s Game naar Amsterdam. Het was nog even spannend of ze het zou halen. Zelfs de telegraaf kopte online al nep nieuws dat ze door de sneeuw afwezig was. Was het dus een extra verrassing toen ze er echt was. Wel ander half uur later, maar ach, “fashionably late”. Voor zo’n Hollywood ster geaccepteerd. Ze is zelfs bekroond met een Golden Globe en eerder genomineerd voor een Oscar.

black tie molly's game geld
Wat zie ik daar? Een Spijkerbroek

Daar wil ik wel naast schitteren op de rode loper. De presentatie van de première is in handen van niemand minder dan oud-hockeyspeelster en professioneel pokeraar Fatima Moreira de Melo. De ontvangst was impressive, kijk maar naar de korte video. Waar ik me wel enorm over verbaas, is waarom vele gasten de dresscode “Black tie” niet begrijpen. Ik zag korte cocktailjurkjes, broeken, petten, en zelfs, de o, zo “not done” “spijkerbroek’! Zelfs Marie van de Ven was het met me eens ;-D (link instagram)

Videoimpressie

Het verhaal

Molly is een getalenteerde skister die in Los Angeles terechtkomt in het winstgevende pokermilieu waar alles om geld draait. Ze wordt door omstandigheden gedwongen te stoppen met sporten en rolt de mysterieuze gokwereld in. Als high class hostess van pokerwedstrijden voor steenrijke zakenmannen, beruchte CEO’s en acteurs verdient ze veel geld en leeft in een wereld vol luxe en aanzien. Er gaan vele miljoenen over haar tafel in de beruchte Viper Room en leveren haar de titel ‘the poker princess’ op. Helaas gaat het de verkeerde kant op, waar ik niet te veel spoilers over zal weggeven. De FBI krijgt argwaan en de exclusieve wedstrijden worden onderzocht. Het verhaal is pakkend en boeiend tot het einde. Het verhaal heeft ook diepgang dat mij dan weer enrom aanspreekt. Jessica is een bloedmooie vrouw en de scenes in mooie settings. I loved it! Geld molly's game waar alles draait om geld

Geld

In de geheimzinnig en gevaarlijke wereld van de pokerwedstijden in Los Angeles gaat het bij de Hollywoodsterren om grote sommen geld en aanzien. In deze wereld kom je terecht als je gaat kijken naar Molly’s Game. Het waargebeurde verhaal van Molly Bloom intrigeert en in de film hebben ze dit fantastisch weergegeven. De hoofdrollen worden vertolkt door Jessica ChastainIdris Elba en Michael Cera.

Bijzondere plekken

De opnames van Moly’s game gingen in november 2016 al van start in Toronto en werden in februari 2017 afgerond. De oplettende kijker spot ook Central Park en het ski-oord Beaver Valley in Ontario.  Molly’s Game ging op 8 september 2017 in première op het internationaal filmfestival van Toronto en twee maanden later in het mooie Pathé Tuschinski waar de rode loper werd uitgerold en veel pers op af is gekomen. We voelden ons heuse sterren.

De Cast

Jessica Chastain, Idris Elba en Michael Cera vertolken de hoofdrolen. Molly’s Game is een productie van The Mark Gordon Company die de rechten van de film heeft overgekocht. Aaron Sorkin heeft het script geregisseerd in dienst van Sony Pictures Entertainment.

Jessica Chastain

Jessica Chastain begon haar carrière als televisieactrice en misschien ken je haar nog uit de gastrollen in series als ERVeronica Mars en Colse to home. Ze heeft al meer dan zestig prijzen mogen ontvangen, waaronder de Golden globe voor haar hoofdrol in Zero Dark Thirty. Ook speelde ze in The Help, The Martian en InterstellarThe Huntsman: Winter’s War. Eerder dit jaar was ze al te zien in The Zookeeper’s Wife.

black tie molly's game geld black tie molly's game geld black tie molly's game geld

Trailer

Niewsgierig geworden? Bekijk dan snel de trailer van Molly’s Game, ook wel het aankomende regiedebuut van scenarist Aaron Sorkin (The Social Network, The West Wing). Ik ben onder de indruk van de film en zeker het acteer werk van Jessica Chastain.

Met 2e kerstdag kun je de film gaan bekijken! Enjoy!

Cast

Angela Gots, Bill Camp, Bo Martyn, Brian d’Arcy James, Chris O’Dowd, Graham Greene, Idris Elba, J.C. MacKenzie, Jeremy Strong, Jessica Chastain, Joe Keery, Jon Bass, Kevin Costner, Madison McKinley, Michael Cera, Natalie Krill, Rachel Skarsten, Samantha Isler

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief