Delen vinden we super lief

Zondag is het vaderdag. Niet te verwarren met papadag. Op Vaderdag hoeft papa he-le-maal niks te doen en gaan we hem goed in het zonnetje zetten. Op papadag is papa helemaal kapot maar blij dat hij zo een lieve kindjes heeft. Stiekem is hij op deze dag bijna net zo blij dat het niet elke dag papadag is. Vaderdag is het wat hem betreft niet vaak genoeg. Dan heb ik het over “papa Martijn”, de papa van onze meisjes en mijn lieve echtgenoot. Vaderdag is de dag om iedere vader in het zonnetje te zetten. Dus laten we mijn vader “opa Gerard” (voor de meisjes) niet vergeten.

Een zelf gemaakt cadeau voor je vader

tekenen, knutselen

De meisjes hebben deze week allebei een mooi ingepakt cadeau meegenomen van de BSO en de kinderopvang. Wat is er nou mooier dan een zelfgemaakt cadeau?! Volgens mij kan niks daar overheen. Nou vind ik ook dat ze op onze opvang ontzettend leuke dingen maken. Chapeau voor alle creatieve dames van de kinderopvang! Onze meisje hebben wel al geprobeerd het pakje open te maken. De oudste kondigde het aan dus die kon ik er nog van weerhouden. Onze dreumes begon al stukjes papier af te peuteren.

Een doe-cadeautje of even helemaal niks

Papa waardebonnen: 9789044745115 | €10,95

Als vader van jonge kinderen is mijn man vooral heel blij met een middagje rust. Ongestoord naar Formule I kijken of een ochtend uitslapen. Of een beetje hulp bij klusjes. Samen de tuin sproeien of de auto wassen is zo veel leuker dan alleen. Het duurt misschien wat langer maar zorgt wel voor heel veel fun. ‘Superleuke waardebonnen voor de liefste papa’, is een absolute topper voor vaderdag. Het zit vol met bonnetjes voor leuke klusjes, een beetje rust of een volledig zelf in te vullen blanco cheque. Ontbijt op bed, samen een fietstocht maken of een dag geen gezeur. Welke papa wordt daar nou niet blij van?

Papa is de beste!

papa is de beste vader
Papa is de beste!
9789044757286 | Lisa Swerling & Ralph Lazar | NUR 370 | €12,95 | 128 blz
geb | 15,8 x 15,7 cm | in kleur

Dat vinden wij in ieder geval wel en dat mag best wel eens gezegd worden. Gelukkig zijn er leuke boeken die dit elke dag aan papa laten weten. Bijvoorbeeld het boekje met de toepasselijke naam “Papa is de beste!” vol met leuke tekeningetjes en grappige tekstjes die oh-zo-waar zijn. Onder bijna dezelfde naam “Mijn papa is de beste” en “papa is de allerbeste” zijn hele leuke voorleesboekjes verschenen. Een win-win cadeautje want je laat je vader weten dat je ontzettend veel van hem houdt en ondertussen heb je er een mooi prentenboek zodat papa je lekker kan voorlezen.

Toch ook iets voor manlief

liefde
Love notes Verras je partner met een leuke of lieve boodschap
9789044757361 |NUR 370 | €14,95 | 50 kaarten| doos | 11,7 x 15,5 cm
volledig in kleur

Hij is dan misschien mijn vader niet maar het is wel nog steeds mijn schatje en die mag best eens verwend worden. Als ouders van thuiswonende kinderen moet je elkaar niet uit het oog verliezen. Dat kan je doen door elkaar zo nu en dan eens goed te verwennen. Bijvoorbeeld met een leuk cadeau, zoals een mooi BBQ-boek. Dat is meteen ook een beetje een cadeautje voor mijzelf. Extra leuk zijn kleine verrassingen voor elke dag zoals ‘Love notes’.

Lieve woorden die je bij het koffieapparaat kan achterlaten. Om het extra persoonlijk te maken kan je aan de achterkant zelf een tekstje schrijven. Het is helemaal niet verkeerd om elkaar regelmatig te laten weten dat je eigenlijk wel heel erg blij met elkaar bent.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief