Delen vinden we super lief

Ik heb er wel weer zin in: een weekendje de hort op! Met het hele gezin of gewoon met z’n tweetjes naar een mooie stad. Slenteren door de straten, onbekende plekjes ontdekken, lekker eten en eindigen in een gezellige kroeg. En dan ’s avonds neerstrijken in je eigen tijdelijke stulpje geboekt via Airbnb. Fijn voor jou als huurder maar ook voor de verhuurder, wel een beetje jammer dat je onterecht servicekosten hebt betaald. Gelukkig kan je je te veel betaalde euro’s terug vragen via servicekostenterug.nl.

Hoe zit dat met die servicekosten van Airbnb?

camper, vakantieplek, uitje, Er op uit, Amsterdam, Durgerdam, weekendje weg,

Als bemiddelaar kan je servicekosten rekenen. Bijvoorbeeld omdat je de verhuurder helpt om de ruimte zo gunstig mogelijk te verhuren. Of juist omdat je een huurder helpt om zo goedkoop mogelijk te huren. Airbnb heeft de service fee dubbel gerekend. Zowel de huurder als de verhuurder moest een vergoeding betalen. Niet zo netjes natuurlijk! Zelf zien ze zichzelf als informatieve site en proberen zo de dans te ontspringen. Gelukkig heeft de rechtbank hier een stokje voor gestoken. De rechtbank Amsterdam heeft begin dit jaar besloten dat ze onterecht dubbele service kosten hebben geregeld.

Airbnb: kom maar op met die teruggave!

airbnb geld portemonnee

Goed nieuws want daardoor hebben huurders van Airbnb het recht om de te veel betaalde kosten terug te vragen. Helaas denkt Airbnb daar zelf heel anders over. Als je probeert je geld terug te krijgen via de verhuurorganisatie krijg je een standaard mail terug. De boodschap is duidelijk: je kan fluiten naar je geld. Ten eerste zijn ze het niet eens met de uitspraak van de rechter en ten tweede gaat het om een individuele zaak.

Samen staan we sterk

thuiswerken, werkplek, ergonomisch

Gelukkig helpt servicekostenterug.nl je om airbnb servicekosten terug te vragen. De procedeerwinkel is de initiatiefnemer die achter dit initiatief zit. Het idee is om samen als één groep de kosten terug te vorderen. Prima plan lijkt mij., Zeker omdat ze al een aantal jaar succesvol zijn in het terugvorderen bij vergelijkbare situaties. Om de belangen te behartigen van haar klanten heeft servicekosten.nl de hulp ingeroepen van een massaclaim advocaat.

Dat klinkt duur een advocaat en een procedure tegen zo een grote partij

Hartstikke goed natuurlijk maar zo meteen ben ik alleen maar meer geld kwijt! Een gerenommeerde advocaat klinkt duur. Je bent nooit extra geld kwijt want servicekosten.nl berekent alleen kosten naar de klant als de zaak gewonnen is. De bedoeling is natuurlijk om de ten onrechte betaalde servicekosten bij Airbnb te innen. Als dit lukt, berekent Servicekosten.nl 25% van het teveel gevorderde bedrag.

Oké kom maar op, wat moet ik doen?!

Je geld terugvragen is heel simpel. Download je factuur op de site van Airbnb. Je kan meteen zien wat je betaald hebt aan servicekosten. Als je regelmatig boekt via Airbnb kan dit bedrag aardig oplopen. Melt je aan bij servicekosten.nl, dien je factuur in en zij doen de rest. Wacht niet te lang, anders loop je het risico dat je zaak verjaart. Ik ga snel even kijken wat ik zelf terug kan vragen. Als het een beetje meezit kan ik binnenkort misschien wel “gratis” op reis. Nou ja gratis….. 😉

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief