Delen vinden we super lief

Voor mijn kinderen koop ik graag verjaardag cadeautjes waar ze ook echt wat aan hebben en waarmee gespeeld wordt. De knikkerbaan van Hubelino was een groot succes en nu werd ik getipt op de educatieve denkspellen van dit merk. Met de denkspellen worden je kinderen meegenomen in de wereld van cijfers en letter en kunnen ze hun kennis versterken en vergroten. Voor kleine Lucas (bijna 4) leerzaam en educatief, al geven ze aan dat het geschikt is vanaf zo’n 5 jaar. Perfect voor onze drie bandito’s.


Kleurendomino is een strategisch bordspel. Het is gebaseerd op het bekende domino en vier-op-en-rij

Denkspellen

Zelf hanteer ik maar wat graag de speelgoed schijf van vijf waar ook dit speelgoed onder valt. Met de uitdagende denkspellen worden kinderen uitgedaagd om hun hersenen te laten kraken. Het leuke aan deze spellen is dat de oude, bekende klassiekers opnieuw leven is ingeblazen en zijn 100% compatibel met Duplo.. Ze zijn in een nieuw, fris jasje gestoken en hebben verschillende moeilijkheidsniveaus.

Zeeslagje, Tangram, Sudoku, Vier-op-een-rij en domino. Wie kent ze niet? Maar kent u ze al in een vorm die 100% compatibel is met Duplo?

Educatief hersens kraken

De basisprincipes van tellen en hoeveelheden komen terug bij deze educatieve spellen. Spelenderwijs worden ze heel veel wijzer. De collectie wordt opgevolgd door spellen waarmee je kunt lezen, schrijven en rekenen. De basisprincipes worden erbij gehaald dat leuk spelen is voor de ouders én je kindje. Je hebt spelenderwijs echt veel interactie met je kindje waarbij de verschillende opdrachten wachten om uitgeprobeerd te worden.

Bij vier-op-een-rij en kleurendomino leren je kindjes de kleuren en tegelijkertijd wordt het strategisch denken en de vaardigheid om te combineren getraind. Het spel Tangram uit het verre Oosten is ook een fijne ontdekking dat de fantasie stimuleert. Met slechts een paar bouwstenen kun je hiermee diverse mythische wezens en andere fantasie-figuren vormen.


Onze kleurrijke Sudoku slaagt erin om het hele spel leuk te maken zonder nummers.

Onze ervaring met de educatieve denkspellen

Ieder educatief spel kan zelf door de kinderen worden aangepast. Eigen vraagstellingen kunnen eenvoudig in het spel worden geïntegreerd waardoor de kids het leuk bleven vinden. Ze hoefden niet in de gebaande paden te blijven en konden flexibel aan de slag gaan! Het is echt kwalitatief speelgoed dat een toegevoegde waarde heeft. Wij zijn fan en de kindjes evenzo. Wel houd ik het weg bij de knikkerbaan om het spel compleet te houden. Voor je het weet zijn de blokjes opgestapeld in de tofste bouwwerken van de bandito’s.


Denkspel – Schapen Kapen €29,95

Awardwinning

De Hubelino producten hebben de afgelopen jaren terecht vele prijzen gewonnen voor innovatie, kwaliteit en pedagogische waarde. Ze spelen oneindig veel met de knikkerbaan en het valt me op dat ook deze spellen er veel bij worden gepakt! Ook goed om te weten, is dat de bouwstenen van Hubelino 100% compatibel zijn met de bouwstenen van andere bekende fabrikanten. De kwaliteit is even hoog en het past echt naadloos!


Tangram is een oud Aziatisch spel die zijn weg vond naar het Hubelino assortiment. €29,95

En doordat het merk met professionals op het gebied samenwerken van de ontwikkeling van kinderen, pedagogen en ouders, sluiten de producten naadloos aan bij de behoeften van kinderen en bij de huidige lesmethodes. en niet gehele onbelangrijk: hubelino is een milieubewust bedrijf en levert hoogwaardige en duurzame producten met het label ‘Made in Germany’. Voor mij als ouder wel belangrijk om te weten water in zit en dat het goed speelgoed is!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief