Delen vinden we super lief

daddy timesBedje, verschoonkussen, luiers, rompertjes…. Met de ‘due date’ steeds beter in zicht, vind ik het heerlijk om de babyuitzet uit te breiden. Ik heb nog wel even de tijd en de hoogst noodzakelijke spullen heb ik nog in huis van ‘wurmpjes’ grote zus. Babywinkels en toffe webshops zoals Invented4kids afstruinen, geeft vooral ook veel voorpret.

Wat is er nou leuker dan schattige babyspulletjes shoppen? Zeker ook voor een tweede, derde of vierde kindje. Juist omdat je er dan misschien wat minder mee bezig bent dan bij nummer één.

Een oude bekende

Baby Glove

De We are pregnant’  beurs was voor mij zo een heerlijk moment om even lekker helemaal met mijn zwangerschap en kleine wondertje bezig te zijn. Eén van de fijne merken die ik daar tegenkwam was ‘Invented 4 kids’.

Wat een leuke en handige producten! Dit merk was niet helemaal nieuw voor mij. Tijdens mijn totaal onverwachte baby shower heb ik hun ‘baby shower glove’ gekregen.

  • Award winning baby shower glove

Mijn kinderloze vriendin was langzaam aan het verdwalen in de wereld van zwangerschap en new borns. Heel herkenbaar. Zo slenterde ikbaby shower glove invented4kids zelf jaren geleden ook rond op de babyafdeling van de Bijenkorf.

Ze liep tegen de ‘baby shower glove’ aan. De naam vond ze wel toepasselijk voor de gelegenheid. En het was ook nog eens in de prijzen gevallen. Wat wil je nog meer!

  • Huid-op-huidcontact

Het is zo fijn om je kleine meisje (of jongetje natuurlijk) dicht tegen je aan te houden. Zo klein nog en zo kwetsbaar. Je wereld draait even alleen om dat kleine wondertje waarmee je niet uitgeknuffeld raakt.

Tegelijk blijkt het ook heel goed te zijn voor de ontwikkeling van je kindje om al vroeg huid-op-huid contact te hebben. Niet voor niks werd Amelie na haar geboorte meteen tegen me aangelegd terwijl we nog op de operatiekamer lagen. Het is zo bijzonder om samen met je baby’tje onder de douche te staan.

  • Extra grip

Maar ja, dat wil je natuurlijk wel op zo een veilig mogelijke manier. De lekker lange badstof van de ‘Baby Shower Glove’ wordt stroef zodra het nat wordt zodat je extra veel grip hebt. Bij elkaar heb ik wel uren onder de douche gestaan met ons nog hele kleine Amelietje. En als je eenmaal ‘uitgebabiet’ bent, kun je het altijd nog gebruiken als grappige extra large washand. (Baby Shower Glove™ € 13,95)

The Daddy Times

daddy times invented4kids

Omdat je niet jong genoeg kunt starten met het lezen van de krant 😉 is er nu ‘De Daddy Times’. Het is geen dikke krant hoor, het is een gewoon ‘formaatje baby’. Deze krant voor de allerkleinste is echt een aanrader voor (aankomende) papa’s. Het is een hele leuke variant op de bekende knisperboekjes. En knisperen is één van de leukste dingen om te doen voor een klein hummeltje van een half jaartje oud.

daddy times

De krant staat vol met oud Hollandse liedjes en versjes en leuke weetjes vóór en over baby’tjes. De ‘krantenkoppen’ zijn geïllustreerd met leuke geborduurde plaatjes. Weer eens wat anders dan het Financieel Dagblad op zaterdagmiddag.

Ik vind het ook gewoon heel leuk dat dit speciaal voor papa’s is. Voor die mooie papa en kind momenten. (Daddy Times adviesprijs EUR 14,95)

Tuby™ badcape

Tuby badcape

Heel erg blij ben ik met mijn nieuwe aanwinst van invented4kids De Tuby ™ badcape Dit is een heerlijk zachte badcape, verkrijgbaar in drie tè schattige varianten. Ik heb ervoor gekozen om mijn mini-me straks te veranderen in een lief vrolijk aapje. Behalve dat het er leuk uit ziet, is het super handig.

invented4kids

Eén licht ‘verzwaard’ pootje hang je over je schouder tijdens het badderen zodat je zelf lekker droog blijft. Je hebt je handen helemaal vrij en kunt je kindje meteen lekker warm in wikkelen. Ik kan niet wachten!  En extra tof, we mogen er eentje weggeven! (Tuby™ badcape adviesprijs €29,95)

Video Tuby

Zindelijk worden

magic potty invented4kids

Een andere fijne ontdekking van invented4kids is de Magic Potty™ voor als je je kindje zindelijk wil maken. Handige stickers die we samen met het Lumies boekje inzetten om luierloos door het leven te gaan…. to be continued…

Invented 4 kids

Wat een heerlijk merk! Echt van die handige uitvindingen die er ook nog eens heel leuk uit zien. Er is duidelijk nagedacht over veiligheid en het hebben van een fijne tijd. Want het is echt waar, die babytijd vliegt voorbij.

Dit jaar zit er in de zak van Sinterklaas een exemplaar van ‘Daddy Times’ voor papa Martijn. Hopelijk leest hij deze blog niet zodat het een verrassing blijft. De producten zijn allemaal ook heel leuk als cadeautje voor een babyshower. Een merk om te onthouden en zeker ook in de gaten te houden. Want ik verwacht dat er nog veel meer praktische baby en kind uitvindingen komen.

Ze zullen ongetwijfeld weer aanwezig zijn op de 9-maandenbeurs in februari. Zeker een aanrader om invented4kids te bezoeken. En kun je niet wachten, bestel het dan gelijk online, of doe mee met onze gave winactie.

invented4kids

Winactie

We mogen een van de drie fantastische modellen weggeven van de Tuby™ badcape. Meedoen is eenvoudig! Vertel ons hieronder, of onder onze Facebook winactie post welk model je gaat zou willen winnen en maak kans. De winnaar zal op 5 december worden gecontacteerd!

Heel veel succes!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 

 


Delen vinden we super lief