Delen vinden we super lief

De muren hangen bij ons vol, toegegeven! Maar toen ik de kunstwerken van Lavistique zag, werd ik wel heel blij. Dit is echt origineel om, zowel te krijgen, of cadeau te geven.

Daarnaast is het een echte eye catcher aan de muur. Willem en Maxima kunnen zich zorgen maken, want ze gaan plaats maken voor andere koninklijke portretten. Kunstwerken met je eigen favorieten huisdieren!

En terwijl ik over onze eigen huisdieren aan het nadenken was, wist ik dat dit ook hét cadeau zou zijn voor vrienden van ons. Ze hebben een hond Charley dat echt als een kind voor hen is. Een kunstwerk van Lavistique is te leuk voor hun aankomende nieuwe huis! Ik onthoud het dan ook zeker voor de verjaardag van dit leuke hondje, dat we uiteraard jaarlijks vieren.

Jouw vriendje aan de muur

Je kunt met Lavistique van jouw maatje en beste vriend een prachtig kunstwerk laten maken. Het is een onvergetelijk kunstwerk dat gegarandeerd elke dag een glimlach op jouw gezicht zal toveren. Aangezien twijfelden over verbouwen of verhuizen, moest de keuze wel op verhuizen vallen omdat dit kunstwerk gewoon een koninklijk, of monumentaal entree verdient! En tsja …. nadat we onze bestelling thuis ontvingen met een afbeelding van 60 bij 90 mocht de vlag uit want dat huis kwam ook snel… het prachtige resultaat gaat hangen in de monumentale hal van onze eigen Hermitage.

Lavistique

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau en/of persoonlijke kunst voor in huis, of voor iemand die echt fan is van een bepaald huisdier, dan is dit een perfecte webshop. Het is een jong bedrijf, gefocust op het verbinden en laten lachen van mensen d.m.v. grappige dieren- en mensenportretten. Daar word je toch blij van?

Selva en Rosé

lavistique, kunstwerken, kunst, schidlerij, huisdieren

We hebben zelf twee katten en voor mijn man vond ik het een goed idee om een koppel portret te laten maken. Een tof en origineel cadeau voor zijn verjaardag. Het was nog wel een kunst om een hoge kwaliteit foto aan te leveren bij Lavistique, aangezien de beestjes graag in de weer zijn, maar met wat geduld en een goede camera lukte het.

Een fijne plek voor ons Lavistique kunstwerk

Het werkt heel eenvoudig: je kiest je favoriete kostuum, upload een (kwalitatieve) foto en binnen 48 uur ontvang je een voorbeeld die nog naar wens aangepast kan worden, in je mailbox. Als je helemaal tevreden bent, dan wordt het kunstwerk bedrukt en verzonden. Het team van Lavistique wist echt magie toe te voegen aan ons portret. Deze krijgt een ereplek in de hal… de hal die we snel ons eigen zullen gaan maken.

Wat is het ideaal om cadeau te geven of je interieur mee te upgraden. Bij ons komt het resultaat in de nieuwe hal waar het gelijk goede inbraakpreventie is met deze twee poortwachters. Love it!

Video

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief