Delen vinden we super lief

De Lucardi juwelier, dat ken je als sieraad, horloge, of ringen liefhebber ongetwijfeld. Ze zijn ook wel de grootste online aanbieder op het gebied van sieraden en horloges. In iedere grote stad vind je wel een winkel met een ruime keuze aan betaalbare producten. Ook in Apeldoorn en Amsterdam waar ik onlangs nog ben gaan struinen voor een ideaal (kraam) cadeautje. Hip, klassiek, glitter of stoer, iedereen kan hier slagen. Ik laat dan ook met plezier zien wat ik heb besteld voor mijn kindjes en een klein kindje dat er aan gaat komen…. Ik kan niet wachten om het te geven en hun blije koppies te zien.

 • Een stoer Horlogehorloge van de lucardi juwelier

  Nu ons mannetje naar school gaat, begint hij zich te interesseren in letters en getallen. Hij begint ook het besef te krijgen van de tijd. Een stoer kinderhorloge is het perfecte cadeau voor hem. Bij deze juwelier hebben ze een ruime keuze aan cadeautjes voor kinderen  Ik heb gekozen voor een klokje met grote cijfers, wel zo fijn bij het leren van klokkijken. (Regal kinderhorloge €19,95)

  juwelier horloge voor de klein man

 • Voor Yvette een bedelarmbandje

  Ken je het verhaal achter de naam “bedelarmbandje”? Wist je dat als iemand wil zien welke bedeltjes er aan jouw armband hangen, daarvoor eigenlijk  ‘betaalt’ moet worden met een nieuw bedeltje? De bedelarmband is ook wel een verzameling van herinneringen aan de mensen die bedeltjes aan je geven. Dan moet je natuurlijk wel onthouden van wie je het bedeltje hebt gekregen.

  De benaming “bedelarmband’ heeft een reden. Een ‘vriendenarmband’ klinkt immers veel vriendelijker. Het vragen om een nieuw bedeltje wordt echter gezien wordt als een vorm van bedelen. Geinig toch? We hebben gekozen voor dit leuke zilveren bedelarmbandje waar we extra bedeltjes aan kunnen laten maken. Tijdloos en een ideaal cadeautje voor een meiske van drie jaar. Zilver vind ik wel belangrijk omdat je een armbandje dan in weer en weer om kan laten. (Zilveren bedelarmbandje €19,95 )

 • Kraamcadeautje: Een verzilverde Nijntje spaarpot

  miffy nijntje spaarpot Als er een kindje geboren wordt in mijn familie of vrienden groep, pak ik uit qua cadeaus. Het liefste een uitgebreid tien dagen kraam pakket om denieuwbakken ouders te verrassen. Door het groot aantal geboortes en kraamfeesten heb ik nu gekozen voor een tijdloos en waardevol cadeau. Bij de lucardi juwelier heb je een grote collectie aan kraamcadeautjes. Een bestekset, rammelaar, bijtring of verzilverde spaarpot is altijd een groot succes. Diverse sieraden en geschenken kun je zelfs laten personaliseren, super leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Ik heb bijvoorbeeld mijn eigen zilveren rammelaar ook nog steeds.

  miffy spaarpotNijntje

  Er worden vele kindjes geboren in mijn naaste vrienden kring en dit mooie cadeautje is gereserveerd voor een baby’tje die in december wordt verwacht. Deze Nijntje spaarpot is verzilverd en afgewerkt met lak. Een leuke manier om te leren sparen waar je nooit vroeg genoeg mee kunt beginnen!  Tevens een origineel kraamcadeau. De naam wacht ik alleen nog even af om het later te laten graveren.. (Verzilverde nijntje spaarpot €36,95)

Liefde

De slogan van Lucardi is: met liefde gegeven…. Deze slogan draagt de boodschap uit, die voor de juwelier erg belangrijk is: alle sieraden in de winkel zijn perfect als cadeau. Ze worden met liefde gemaakt, gepresenteerd en door ons met liefde gegeven.

Online of toch naar een Lucardi juwelier

De online shop van Lucardi is overzichtelijk en een snoepwinkel voor sieraad liefhebbers. Ik ben best makkelijk met het maken van een keuze en voor ik het weet is het winkelmandje goed gevuld en arriveren de producten een dag later bij me thuis. Als je een duurder product aanschaft, begrijp ik dat je graag het sieraad, cadeau, horloge, ring, etc wil passen of proberen. Ik kon hiervoor bij Lucardi Juwelier Amsterdam Osdorp terecht. Ook wel fijn om het vriendelijke winkelpersoneel te ontmoeten. Terwijl ik een keuze maakte uit de ruime keuze aan babycadeautjes en geschenken konden ze zelfs een nieuwe batterij in mijn horloge zetten. Fijn, aangezien die al eeuwen in de la lag.cadeautjes juwelier

Deze keer ging het om cadeautjes, maar ik weet zeker dat ik snel terug kom om iets voor mezelf uit te zoeken. Misschien wel vandaag, want hé, het is immers internationale meisjesdag

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

cadeautjes juwelier


Delen vinden we super lief