Delen vinden we super lief

thuel chasm, show, hotel, NH group, hotel, instagrammable hotel, citytrip amsterdam, review Nhow Amsterdam, hotel Amsterdam, amsterdam rai, fiesta de la vida, media lane

De Thule Chasm duffel bags zijn favoriet bij velen, waar wij zelf ook eindeloos veel plezier van beleven. Manlief had zelfs de Chasm rugtas en kleine versie op zijn verlanglijstje staan. Zo had ik bijna een groene versie voor hem geshopt, maar het wordt nog beter! Er worden namelijk nieuwe trendy kleuren aan de collectie toegevoegd en alle Thule Chasm tassen worden bovendien van 100% gerecyclede materialen gemaakt. Ze zijn dan ook niet enkel stijlvol, maar ook nog eens duurzame voor onze geliefde planeet.

Of je nu een fervente wintersporter bent, kampeerliefhebber of gewoon graag fit blijft, deze tassen zijn ontworpen om jouw avonturen te ondersteunen.

Nieuwe Kleuren, Nieuwe Avonturen

show, hotel, NH group, hotel, instagrammable hotel, citytrip amsterdam, review Nhow Amsterdam, hotel Amsterdam, amsterdam rai, fiesta de la vida, media lane

Deze duffel bags zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol met de toevoeging van twee nieuwe opvallende kleuren: Pond gray en Golden brown. Deze aardetinten zijn niet alleen trendy, maar passen ook perfect bij verschillende settings, waardoor je er net zo goed uitziet op een bergtop als in een stedelijke omgeving. Dus, of je nu een weekendje weg gaat of een meerdaags avontuur plant, er is altijd een Thule Chasm tas die bij jouw stijl past.

Praktisch én stijlvol

Naast dat ze mooi zijn, zitten de Thule Chasm duffel tassen vol handige functies. Met verwijderbare rugzak banden/riemen, brede openingen, grote handvatten en gemakkelijk toegankelijke zakken, biedt de Thule Chasm collectie het perfecte evenwicht tussen functionaliteit en stijl. Het is alsof ze speciaal voor ons zijn gemaakt! Manlief vind ze helemaal te gek om dat ze goed opstabelbaar zijn in de kofferbak en het materiaal bestand is tegen alle weervoorspellingen.

Duurzaamheid in elke draad

Thule’s toewijding aan duurzaamheid blijkt uit de verbeteringen aan de Chasm collectie. Elke tas binnen hun collectie is nu gemaakt van PFAS-vrije, gerecyclede materialen. Dat betekent dat je niet alleen je spullen beschermt tegen regen en elementen, maar ook het milieu spaart van schadelijke chemicaliën. Het is een win-win!
Aden Johnson, Director of Global Product Management bij Thule, benadrukt dit: “Bij Thule zijn we er trots op tassen te maken die tijdloos zijn in hun ontwerp en hoogwaardig in hun functies, waardoor ze tientallen jaren meegaan.”

De duurzaamheid zit niet alleen in het materiaal, maar ook in het ontwerp. Deze tassen zijn ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, waardoor ze met gemak al je avonturen aankunnen. Dat betekent minder verspilling en meer duurzame keuzes voor de lange termijn.

Beschikbaarheid en Prijzen

Ben je al enthousiast? Wij ook! De nieuwe Thule Chasm duffel bags collectie wordt gelanceerd in januari 2024 waarbij je kunt kiezen uit een scala aan kleuren, waaronder Pond, Zwart, Olivine en Golden. De prijzen variëren, met de spinner-handbagage voor €279,95, de rollende duffel voor €339,95, de 40L duffel voor €139,95, de 70L duffel voor €169,95, de 90L duffel voor €179,95, de 130L duffel voor €199,95 en de 26L rugzak voor €129,95. Een investering in stijl, comfort en duurzaamheid!

Kortom, met de Thule Chasm collectie ben je niet alleen goed voorbereid op elk avontuur, maar ben je ook een trendy en duurzame avonturier. Klaar om jouw wereld te ontdekken met een stijlvolle draai?

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief