Delen vinden we super lief

Een poster waar je blij van wordt als ouder. Mijn zwager is handig en het lijkt wel alsof mijn neefje van 4 dit van hem heeft geërfd. Zo jong als hij is, een schroevendraaier, schaar of hamer bedienen, is voor hem een koud kunstje. Alsof hij het al jaren doet. Best hilarisch, want zijn leeftijdsgenootje, ons zoontje Olivier, loopt liever rond met piratenhoed om de grootse avonturen te beleven. Als het op een plakbandje los pulken aankomt, of als hij met een rolmaat in de weer gaat, is het net een gevalletje buurman & buurman. Handigheid is niet zijn ‘middle name’. In deze digitale wereld zijn “maak-vaardigheden” belangrijker dan ooit. Je wordt er creatief en vindingrijk van. Dit zorgt tegelijkertijd weer voor zelfvertrouwen. De maker poster is daarom extra leuk. Want een ‘maker’, maak je immers zelf als ouder.
makersmaken.nl
Imakersmaken.nl posterk werd getipt over de poster door Martijn, een vriend van me. Op deze maker – poster  staan de 50 tools die alle kinderen (wat makersmaken.nl betreft) moeten kennen voor hun 12e jaar. Hoe leuk is het om het samen af te vinken met je kindje, ook al zijn mijn kids nog maar 4, 2 en newborn  ;-D Ook gaaf als cadeau idee met een toepasselijk gereedschap/product erbij.

Bestellen

De poster is online te bestellen voor slechts €4,30 bij Stichting Lekkersamenklooien. Het formaat is A2 en gedrukt op 135 grams glanzend papier. Je krijgt hem gevouwen in een A4 envelop met harde rug.  (drukwerk en envelop: €1,13, post: €2,19, bijdrage voor Stichting Lekkersamenklooien: €0,98).

Je kunt hem bestellen door €4,30 over te maken op rekening: NL20 TRIO 0254 7521 36 t.n.v. Stichting Lekkersamenklooien. Ze hebben 500 posters dus op=op! NB: Vermeld duidelijk je adres bij je betaling ! Voor

makers-nl

 

 

 

 

 

 

 

 

NB: Dit is geen commerciële blog, dit is echt een #coupdecoeur, oftewel #ontdekking van familie Olivette meer informatie kun je hen contacteren op info@makersmaken.nl

 


Delen vinden we super lief