Delen vinden we super lief

Puressentiel staat voor pure, natuurlijk producten. De natuurlijke producten van Puressentiel bevatten geen onnodige toevoegingen, zoals smaak-, geur- en kleurstoffen. Elk product bevat pure concentraten van natuurlijke actieve bestandsdelen.

De natuurlijke producten van Puressentiel met bewezen werkzaamheid

Puressentiel Gewrichten & Spieren producten

De natuurlijke producten in het Puressentiel assortiment worden ontwikkeld onder toezicht van apothekers, experts in aromatherpaie, artsen en toxicologen. Samen zoeken ze naar actieve, effectieve natuurlijke bestandsdelen. Hierdoor zijn de producten toegankelijk, gebruiksvriendelijk en veilig, met een bewezen werkzaamheid. Het assortiment kent inmiddels 200 producten, in verschillende categorieën: zuiverend, ademhaling, S.O.S. Luizen, S.O.S. Insecten, Rust en Relax, Bloedsomloop, Dagelijks welzijn en Gewrichten en Spieren.

Puressentiel Gewrichten en Spieren

De natuurlijk producten van Puressentiel in de categorie gewrichten spieren, zijn er op gericht om met essentiële oliën de spieren en gewrichten te kalmeren.

Puressentiel Gewrichten & Spieren Gel

Puressentiel Gewrichten & Spieren gel

De gewrichten en spieren gel bevat 14 essentiële oliën en is aanbevolen voor sporters en personen die last hebben van spierpijn. Door de gel met rustgevende oliën gronding in te masseren, wordt de pijn doeltreffend bestreden.

Puressentiel Cryo Pure Gel

Puressentiel Cyro Pure Gel

De gewrichten en spieren cryo pure gel bevat naast de essentiele olieen ook menthol. De gel zorgt daarmee voor verkoeling en kalmeert en verlicht zo direct de gevoelig zones.

Puressentiel Muscle Relaxing massage olie

Puressentiel muscle relaxing massage oliePuressentiel muscle relaxing massage olie

De organische massage olie ‘muscle relaxing’ bevat arnica, ook wel valkruid genoemd. Deze plant staat bekend om zijn prettige werking op gewrichten en spieren. Daarnaast bevat het 6 essentiële bio-olien en 4 plantaardige oliën. De massage olie kan zowel voor als na inspanning worden gebruikt. Voor de inspanning is het gericht op het opwarmen van de spieren, om ze zo voor te bereiden. Na de inspanning is het gericht op het versoepelen en ontspannen van de spieren, om zo spanningen te vermijden.

De natuurlijke producten van Puressentiel maken je direct ontspannen

De natuurlijke producten van Puressentiel - Gewrichten & Spieren

De producten van Puressentiel hebben door de natuurlijk ingrediënten een heerlijke aromatische geur, waardoor je al direct ontspannen raakt. Daarnaast vind ik het een prettig idee om natuurlijke ingrediënten op mijn huid te smeren, zeker gezien mijn gevoelige huid.

De natuurlijke producten van Puressentiel zijn te koop bij verschillende online drogisterijen en bij Etos.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief