Delen vinden we super lief

Natuurlijk heb je gehoord van genotsspeeltjes, die je seksleven nét iets leuker en spannender maken. Voor vrouwen zijn ze vaak populairder dan voor mannen. Er zijn er ook zo veel! Welke moet je nou nemen, en wat doen ze precies. Er is een nieuwe trend gaande op het gebied van seks speeltjes waar sociale media helemaal los op gaat. De satisfyer! Tijd om mezelf en jullie bij te scholen. En ook te leuk om de hashtag #satisfyer online te bekijken, er gaat zoveel over de ronde!

Luchtdruk vibrators.

Veel mensen zijn nog huiverig over seks speeltjes of durven nog niet de stap te maken. Gelukkig kun je ze tegenwoordig anoniem online aanschaffen. Maar wat zijn nu eigenlijk luchtdruk vibrators? En wat de satisfyer nu eigenlijk uniek? Deze relatief nieuwe speeltjes zorgen voor explosieve sensaties met de innovatieve drukgolf technologie. Je kunt het zelfs contactloos ervaren! Het maakt niet uit waar je bent, je kunt de Luchtdruk speeltjes overal gebruiken.

Luchtdruk vibrators zijn dus geweldig als ik de berichtgevingen mag geloven op Twitter en Facebook. Sommige vrouwen vertellen er schaamteloos alles over, waar zelfs ik rode oortjes van krijg. Het blijkt zowel de clitoris als de G-spot te stimuleren lees ik op diverse webpagina’s. ‘Jezelf alleen intens kunnen vermaken op een niveau die je je nog nooit hebt voorgesteld’. ‘Dat moet toch genieten zijn‘ aldus een enthousiaste vrouw op twitter.

glijmiddel, glijmiddelen, sexy, luisterverhalen, sex, plezier, geluk, glijmiddel

Waarom de Satisfyer?

Zoals gezegd zijn de luchtdruk speeltjes enorm trending. Ik durf het bijna niet te zeggen maar, er is altijd een garantie op een hoogtepunt. Zoveel verschillende standen en minimaal geluid tijdens gebruik zal je een gevoel ervaren die nog nooit iemand je gegeven heeft. Niet voor niks dat ze zeggen dat Tinder z’n beste tijd gehad heeft. Vrouwen zijn er stuk voor stuk heel enthousiast over, check Twitter maar!

Er zijn mensen die aangeven dat hun buren er last van hebben, overduidelijk natuurlijk omdat het zo’n goed gevoel geeft! Het is toch heerlijk dat je dit speeltje kan gebruiken in bad of onder de douche, volledig waterdicht dus. Laaiend positieve reacties zijn daarom ook terecht. Je kunt jezelf uiteraard breed oriënteren en verschillende toys uitproberen. De keuze is reuze. De kans is groot dat je wél terugkomt op dit fantastische product.

Wat doet de satisfyer nu.

Uiteraard zijn er reviews verzameld over dit intense speeltje. Er zijn vrouwen die in tientallen jaren voor het eerst zijn klaargekomen met de satisfyer . Voor vrijgezelle dames is dit het ultieme product. Zonder enige penetratie tot een hoogtepunt komen in een mum van tijd. Voor ieder wat wils met de 11 compleet verschillende standjes. Tuurlijk, Tijdens de seks met je partner zijn er meer opties op het gebied van speeltjes. Probeer daarom gerust van alles uit! Het ideale speeltje is slecht een paar klikken van je verwijdert!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief