Delen vinden we super lief

Als je nog niet zo lang een relatie hebt, is alles leuk, lief en gezellig, en spannend natuurlijk. Je leert elkaar stukje bij beetje steeds iets beter kennen, en dat is een leuk proces. Geen onenigheid, geen ruzietjes, je bent allebei positief over elkaar en over jullie relatie. Je geniet van het samenzijn, thuis in de woonkamer, buitenshuis, met vrienden en familie, én in de slaapkamer. Ken je elkaar al wat langer en wordt het allemaal wat gewoner, pas dan op voor de sleur! Er is vaak nog niet zoveel aan de hand, maar met een uitdagende outfit wordt jullie relatie ook op intiem gebied weer wat spannender. Sexy lingerie doet wonderen!

Haal een sexy setje in huis

Als je wat ouder wordt, gebeurt er ook iets met je lichaam. Je ziet zelf ook wel dat je geen 18 of 21 meer bent. Is dat erg? Welnee. Je hebt je ontwikkeld tot een volwassen vrouw en een volwassen mens. Schoonheid is niet leeftijdgebonden. En toch ben je wat onzeker. Ben ik nog aantrekkelijk genoeg? Het antwoord is absoluut ja, maar jezelf nog wat aantrekkelijker maken werkt zeker positief, voor allebei. Ik wil mezelf best eens in zo’n cat suit willen hijsen, dat is toch wel heel stoer.

Verwen jezelf met sexy lingerie

Stap eens een dameswinkel binnen en koop een spannend setje, voor jezelf en voor je partner. Vind je dat eng of te spannend? Ben je bang dat een bekende jou ziet? Shop dan eens online zoals bij Sextoyland.nl. Zoals tegenwoordig bijna alles online te koop is, zo zijn er ook online lingeriewinkels met alles soorten, maten en smaken sexy lingerie.

Je kijkt vast al uit naar het moment dat het wordt thuisbezorgd! We verzekeren jou, als je al wat twijfels had: in zo’n setje ga je je zeker sexy voelen. de grap is dat ik mezelf hier nooit in zou zien, maar ach, preuts waren we toch toen we heel wat jonger waren.

Voor de man die stiekem meeleest

Hallo man, wat denk je nu je bovenstaand hebt gelezen? Ik hoop dat mijn vrouw ook eens met spannende sexy lingerie de slaapkamer binnen stapt? Dat zou leuk voor je zijn hè? Zo wordt het weer eens wat spannender in de master bedroom. Maar eh, wat dacht je ervan als jij zelf eens een mooi setje voor haar zou kopen? Leuk? Of ook te eng? Ook jij kan behalve in de winkel ook makkelijk online iets voor haar bestellen.

Bestellen maar

Als je haar maten niet meer in je hoofd hebt, check je ze een keer als ze niet thuis is. Onze tip: check een paar stuks ondergoed, want het een kan net iets groter of kleiner uitvallen dan het ander. Ze wil zich graag nog wat jonger en mooi voelen. Hoe tof zou het dan zijn als jij daar aan bijdraagt? Dus trek die portemonnee en koop een prachtig sexy lingeriesetje voor haar. Ze zal het geweldig vinden als ze merkt dat je ook op dat gebied in haar en dus in jullie relatie investeert. Jullie liefdesleven zal een prachtige boost krijgen. Je wordt een nog gelukkiger man.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief