Delen vinden we super lief

A Quiet PlaceWe waren bij de speciale vertoning van A QUIET PLACE in Pathé Arena Amsterdam. Niets leuker om met een dierbare vriendin op pad te gaan. Jullie weten nu wel dat ik dol ben op film en voor deze speciale vertoning ging ik maar wat graag op pad. Het is een thriller en bij de trailer stond mijn hart even stil. Het is een spannende en emotionele film waarbij alles draait om STILTE…..en ja ik heb een traantje weggepinkt! En dat bij een thriller…

BN’ers Speciale vertoning a Quiet place

De presentatie van de avond lag in handen van Sophie Milzink. Ze was zichtbaar zenuwachtig en wist de trailers niet meer te benoemen. “Zenuwen, riep ze” “Ik heb het tig keer voor de spiegel geoefend”  Ze kreeg uiteraard een applaus vanuit de zaal, ik zou er ook nerveus van worden.
We werden omringd door BN’ers en social influencers. Ik moest even goed kijken en herkende Dian Biemans, Sara Dol, Dianne van der Eng, Guillermo Hilversum. En ook  Mick Smits, Eveline Stallaart, Lily Tjon en Luna Vleesch Dubois waren aanwezig. En leukerd Marvin Verwijk was natuurlijk ook weer van de partij. Sorry jongen hopelijk heb je het voorin de zal overleefd. Je hebt helemaal niet heel hard gegild hoor 😀

Ik ben er even stil van @aquietplacemovie Een film dat indruk heeft gemaakt en mijn moederhart diep heeft geraakt 🎬 Spannend, verfrissend & indrukwekkend ~ Zonder iets weg te geven; ik heb me tig keer afgevraagd “hoe dan” ? ~ een absolute aanrader 🙏 Starring ✨ Emily Blunt & @johnkrasinki @noahjupe @milliesimm En thnx @sophiemilzink voor de opening Neegens voor nodig die zenuwen 😊🌟 Snacks van @_burgerbitch & te lekkere @ibizaice Sunset #AQuietPlace #specialescreening #aquietplacenl #invited #aquietplacemovie #movienight #girlsnightout #burgerbitch #arena #redcarpet #ibizaice #sunset #pathe #cinema #scarymovies #thriller #noahjupe #emilyblunt merci @universal_nl

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

aQuietplace

Clips a Quiet place

Als je deze clips bekijkt dan staat je hart wel even stil, oef..
Ik denk dat elke moeder met gefronsde wenkbrauwen onderstaande Featurette bekijkt. “Hoe dan?” Bij ons gezin zou het niet goed aflopen. Ik ben heel nieuwsgierig naar de hele film en ben bang dat ik Dorine haar hand vermorzel. Maar niets van dit alles.
Mijn moederhart werd vooral geraakt. Dorine keek me af en toe aan “Marjo gaat het”? Ik kon het niet droog houden en als je de film bekijkt begrijp je wel waarom. Liefdevol, aandoenlijk en indrukwekkend.

Als ze je niet kunnen horen, krijgen ze je niet te pakken.

In deze spannende nieuwe thriller A QUIET PLACE probeert een familie in stilte te overleven. Ze zijn op zoek naar welke geluiden ze wel kunnen maken en welke niet. Je volgt ze op de voet  terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen. Ik was doodsbenauwd of ik het niet te eng zou vinden, maar nee hoor. Het heeft juist heel veel indruk op me gemaakt.  en zo ook van de mede paatje bezoekers.a Quiet place De ouders worden gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train) en John Krasinski (13 Hours). Noah Jupe speelt hun zoon en Millicent Simmonds hun dochter.
A QUIET PLACE is geregisseerd door John Krasinski. Naar een scenario van Bryan Woods & Scott Beck en John Krasinski.A QUIET PLACE draait vanaf 12 april in de biosocoop. Vanaf 6 april draait a Quiet place in voorpremière. Wij vinden het een absolute aanrader!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief