Delen vinden we super lief

Aankomende kerst gaan wij restaurant waardige gerechten aan onze familie serveren! En eerlijk, ik ben geen top chef! Het komt vaak genoeg voor dat ik met de grillpan in de weer ben gegaan om vervolgens de ramen open te zetten door de rookontwikkeling.

De Sint is mij goed gezind

En nu maak ik in een handomdraai medium, rare, of doorbakken met mijn gave Tefal OptriGrill. En extra fijn voor mij voor de afvalrace; grillen is extra gezond aangezien het vet in het afvalbakje verdwijnt! Ik las over de vernuftige grill op de blog van Tefal en dook er in voor meer info! Als je dol bent op grillen en van perfect gegrilde etenswaren houdt, raad ik je het echt aan! De Sint was me goed gezind en dit is keukengerei dat ik echt ga gebruiken! Lees je mee?

Geen speklappen meer

Nu ik zo goed bezig ben en mijn gezondheid op nr.1 heb staan, koken we veel gezonder en besteden we meer aan goede voeding! Grillen is daarbij een fijne aanvulling. En tsja … de tijd dat we op de grill vooral speklappen en hamburgers bereidden, is toch echt wel voorbij. We kiezen thuis vaker voor luxer vlees, groenten en vis. Eigenlijk minder koolhydraten waarbij ik vaker een kookboek pak en fijn keukenapparatuur inschakel. En omdat we niet allemaal geboren chef-koks zijn is “fijn en goed gereedschap‘ het halve werkt! De lancering van de OptiGrill Elite kwam dan ook echt op het juiste moment! Ook manlief is blij verrast door de power in deze OptiGrill! Onze keurslager gaat een goede aan ons hebben!

Gezonde keuzes

Grillmeester Ralph de Kok, bekend van het televisieprogramma ‘Ik BBQ voor jou’ had al gesignaleerd dat mensen gezonde voeding steeds belangrijker vinden. Ook wij kiezen voor vers en willen niet meer inleveren op smaak! We spenderen liever iets meer in pure voeding dan kant en laar. De Tefal Optigrill Elite biedt ons veel gemak en snelheid waarmee we snel iets gezonds op tafel hebben staan! In mijn strijd tegen de kilo’s een perfecte aanwinst in de keuken en mijn eigen grillmaster is er ook maar wat happy mee!

Voor iedereen het perfecte grillresultaat

Kipfilet krijg ik nooit echt mals en ook wordt mijn biefstuk niet altijd ideaal ‘medium rare”! Met de Tefal Optigrill is dit verleden tijd en krijg je als kok hulp door de twaalf automatische programma’s en de kooksensor! Met perfecte grillresultaten als resultaat waardoor je er zelf ook steeds meer plezier in krijgt.

Met de kooksensor kun je de dikte van het ingrediënt berekenen en hiermee wordt de ideale temperatuur en bereidingstijd ingesteld. “Een kind kan de was doen” zeggen we thuis altijd gekscherend! De grillassistent begeleidt je namelijk stap voor stap door het grillproces en geeft door middel van een geluidssignaal het gaarheidsniveau aan.

Mmmmm, ideaal voor Zoet en hartig

De handmatige stand, is ideaal om verschillende ingrediënten te bereiden op een zelf gekozen temperatuur: van zoete aardappel tot courgette tot aan asperges en champignons. Voor mijn persoonlijke dieet ideaal, al ben ik ook een zoetkouw net als mijn kids! Voor de kids kan ik de OptiGrill uitbreiden met de ‘Snacking & Baking’-accessoire zodat ik ook pizza’s, lasagnes, taarten en cakes kunt maken. De Optigrill is echt een alleskunner.

Handig voor dagelijks gebruik

In de dagen dat ik hem in huis heb, gebruik ik de optigrill vaak voor de dagelijkse maaltijd. We hoeven niet naar buiten naar de grill, de slechte grillpan kan naar het grofvuil en er brand niets aan! Echt ideaal! En ken je de strepen op het vlees als je bij een grill restaurant bent? Heel cool, dit kun je nu ook zelf! Er zit een dicht-schroei functie op waarmee je deze mooie grillstrepen op je vlees. Die strepen vind ik toch wel heel stoer waarmee je echt het wow-effect krijgt aan tafel!

Classy piepjes en mooie weergave

Makkelijk schoon te krijgen

En laat ik vooropstellen dat ik geen fan ben van schoonmaken! Na een avondje leuk en gezellig tafelen, wil je dat het snel en eenvoudig opgeborgen kan worden. Hier heeft Tefal over nagedacht met het vet-opvangbakje en de afneembare vaatwasmachinebestendige platen. Hiermee heb je het in no-time schoon gemaakt! En dat is wel anders als je een avond uitgebreid hebt gebarbecued.’

De Tefal OptiGrill verkrijgbaar bij o.a. BCC, bol.com, Coolblue, FonQ en MediaMarkt voor € 219,95. Wij zijn echt fan

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief