Delen vinden we super lief

Rompertjes, je kunt er niet genoeg van hebben. New borns tot peuters van een jaar of twee/drie, kunnen geen dag zonder. Tenminste mijn meisjes niet. Bij de oudste zijn de rompers ondertussen al geruime tijd vervangen door hemdjes. Maar onze dreumes kruipt er dagelijks vrolijk in rond. We hebben een flinke stapel in huis. Meestal kies ik voor een biologische variant. Zo heb ik laats de schattige biologische rompertjes van C&A ontdekt.

Waarom rompertjes?

rompertjes

Rompertjes zijn vooral bedoeld om je baby lekker warm te houden. Het is het ondergoed van je kleine uk. Zeker de allerkleinsten moeten goed warm aangekleed worden. Daarnaast houdt een rompertje de luier netjes op zijn plek. Dat is wel zo handig bij de spuitluiers van onze kleine melkdrinkers. Maar zeker ook bij rondkruipende dreumesen, is het geen overbodige luxe.

Elke dag en soms wel vaker

rompertjes

Onze dochters hebben een kast vol met leuke jurkjes en pakjes. Bij de kleinste kan je gerust spreken van een overschot. Ze heeft de hele collectie van haar zus overgenomen en die wordt ook nog eens aangevuld door mode-oma en mama (die het niet laten kunnen). Onder al die kleding zit altijd een rompertje. Soms gaat er iets mis en dan heb je aan één per dag niet voldoende. Dus een flinke stapel is wel zo handig.

Duurzame rompertjes

rompertjes

Dit onmisbare babyondergoed, is er in alle vormen en maten. Zonder mouwtjes voor in de zomer of juist lange mouwen voor de koude winterdagen. Al heb ik zelf wel een voorkeur voor korte mouwen het hele jaar door. Een vrolijk printje of juist egaal wit. Maar ook de kwaliteit kan erg variëren. Steeds vaker zie je biologische rompertjes. Zoals de rompertjes van C&A van biokatoen.

Te leuk om te verstoppen

Het is trouwens niet zo dat je al die leuke rompertjes nooit ziet. Natuurlijk zitten ze meestal verstopt onder de rest van de kleding. Soms gebruik je het gewoon als t-shirt dat extra goed blijft zitten omdat er knoopjes aan de onderkant zitten. Onder een boxpak maakt een mouwtje met een streepje het soms helemaal af. Of dat ene schattige kraagje onder een vestje. Bij een warme zomerdag heb je soms niet meer nodig dan alleen een rompertje.

nijntje en C&A

rompertjes

Bij C&A hebben ze te leuke rompertjes. Zomerse bloemetjes, gekleurde dierenprinten, toffe banaantjes of stijlvolle streepjes. Wij hebben onze kleine dame in een duurzaam rompertje van nijntje gestoken. Ze is helemaal gek op dit kleine konijntje, dus het was een schot in de roos. Dat denk ik want praten kan ze nog niet echt. Elke dag lees ik haar voor uit ‘nijntje op de fiets’ en ze is meteen blij zodra ze nijntje ziet.

Die kleine meid van mij groeit als kool, dus ik mag wel weer even shoppen van mezelf. Witte exemplaren heb ik voldoende maar een paar extra leukerdjes kan nog wel. 🙂 En dan doe ik er meteen een paar hemdjes voor haar grote zus bij.

We love nijntje StayOkay

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief