Delen vinden we super lief

‘Wauw mama dit boek is groot‘ ! Enthousaist klapte mijn dochter het ZigZag voertuigen boek open en begon gelijk te zoeken en ontdekken. Het is een enorm groot boek die wel 2 meter breed kan worden. Gaaf om dingen te zoeken in de vele grappige tekeningen. De illustraties zijn prachtig gemaakt en je blijft er naar kijken. Dit is een fantastisch cadeau, maar ook wel heel tof om zelf in te bladeren en de kinderen er mee bezig te zien.

Nederlands Losbladig Druk: 1 augustus 2020 16 pagina’s | ISBN:9789401465908

Het is een heel leuk boek, vol mooie illustraties waarop je niet uitgekeken raakt! Leerzaam en creatief,. Wij vinden het een absolute aanrader! Je kunt iedere pagina afzonderlijk bekijken, maar ook helemaal uitklappen voor een groots effect.

zigzag, voertuigen, boek, Lannoo

Makii

Zie je Willem de Wolf in de brandweerwagen? 
Help je Saïd de Schildpad zijn papegaaien terug te vinden? En tel je alle kuikens van Karo de Kip?

Je vindt alle antwoorden in dit twee meter brede reuze-zoekboek met een gigantische verzameling voertuigen. De kinderen vinden de eenwieler en ook de limousine en vuilniswagen. Hun enthousiasme is aanstekelijk! ‘kijk mam, de ambulance is gespot” Het ZigZag boek zit boordevol weetjes over de kleinste, langste en snelste voertuigen ter wereld!

zigzag, voertuigen, boek, Lannoo
Dit ZigZag-zoekboek van Lannoo staat boordevol weetjes over de kleinste, langste en snelste voertuigen ter wereld! Het verveelt nooit!

Zie je Willem de Wolf in de brandweerwagen? 
Of Pieter de Pinguïn in een vorkheftruck? 
En Kiki Konijn in haar racewagen?

zigzag, voertuigen, boek, Lannoo
Dit ZigZag-zoekboek staat boordevol weetjes over de kleinste, langste en
snelste voertuigen ter wereld!

Over de makers van ZigZag

Makii is een fantasierijk duo Nederlandse designers. Met hun kleurrijke en gekke personages willen ze kinderen inspireren om hun creativiteit te laten exploderen. Dit gaat ongetwijfeld ene succes worden!

Promo video ZigZag

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief