Delen vinden we super lief

Een van mijn favoriete sprookjes figuren is toch wel assepoester. Als klein meisje vond ik het magisch hoe de muizen en de fee de jurk betoverden. Ik was aan de buis gekluisterd en zelfs nu kan ik er nog intens van genieten om naar de films van weleer te kijken.

assepoester dvd

Ik vind het extra tof dat Assepoester keer op keer hervonden wordt. De prinsessen gaan echt met de tijd mee. Er zijn zelfs speelgoed poppen waar assepoester een jogging outfit aan heeft, te grappig! En heb je de prinsessen battle wel eens gezien? Ook erg grappig. De film Assepoester en de geheime prins is dan ook een film naar mijn hart! Vol magie en prachtige beelden.

prinsen en prinsessendagen

Assepoester film

In deze film gaat het verhaal ietwat anders dan dat je zou denken! Assepoester en haar drie mede muizen slagen erin om weg te komen van de zolder waar ze wonen. Ze vinden hun weg naar het koninklijk bal in het paleis. Dit was niet geluk zonder de hulp van feeën moeder Crystal. Dan begint het spannende avontuur!

Op het Royal Bal ontdekken ze al snel het vreselijke geheim dat de echte prins door de boze heks in een muis is veranderd en dat de prins die op het koninklijk bal is, nep is. Assepoester gaat samen met haar trouwe vrienden op een gevaarlijk avontuur om de echte prins weer tot leven te brengen. En hierbij helpen ze hem om de kwade krachten te verslaan. Genre: Familie ~ 10 december op dvd en on Demand

Winactie

We geven 2 DVD’s weg van deze leuke film! Het is eenvoudig is om mee te doen!

  • Een berichtje onder deze blog is voldoende of onder de winactie post Dit kan op Facebook, waarbij een hartje, of smiley tof zou zijn
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winactie loopt t/m 11 december waarna de winnaar in de week erna bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Liefs Olivette

Ook zijn we actief op Twitter Facebook Youtube en Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief