Delen vinden we super lief

Middenin mijn verlof ben ik nog full time aan het genieten van ons kleine meisje. Heerlijk om uren naar die kleine vingertjes en dat lieve koppie te kijken. Oh wat gaat dat snel! Alhoewel iedereen roept dat het nog heel lang duurt, komt er een moment dat ik weer aan het werk ga. Net als haar grote zus gaat ons baby’tje dan naar de opvang hier om de hoek.

goedgemerkt

Ik ben super blij met de kleinschalige opvang en leuke meiden die er werken, maar het is toch weer een hele stap. Hoewel het nog wel even duurt, heb ik wel al de eerste voorbereidingen genomen. Ik heb bijvoorbeeld een borstkolf aangeschaft. Afgelopen week hebben we geoefend met haar eerste flesje. Dat ging gelukkig goed. Om haar babyfles te personaliseren heb ik bij GoedGemerkt geshopt.

Stickertjes en labeltjes

De naamlabeltjes heb ik besteld bij goedgemerkt.nl. Wat een keuze! Er gaat een wereld voor me open. Er zijn labeltjes voor flesjes en bakjes, voor op kleding, in je schoenen, op je knuffel, miniversies die je op je pen kan plakken. Met plaatjes, telefoonnummer, achternaam, zwart op kleur, kleur op wit, groot, klein. Noem maar op!

Dus goed nadenken waarvoor je de labeltjes wil hebben en wat er op moet komen te staan. Als je überhaupt al voor een stickerversie gaat, want er zijn ook naambandjes of tassenlabels.

Het juiste flesje voor het juiste kindje

difrax baby Musthaves

Op dit moment wil ik voor ons kleine meisje vooral haar eigen flesjes herkenbaar maken. We hebben de Difrax S-flesjes in huis net als vrijwel de hele babygroep op de opvang. Wel zo handig dus om deze van haar naam te voorzien. Ik heb leuke labeltjes laten maken met haar naam er op en een schattig teddybeertje.

Het plaatje is eigenlijk om het extra op te leuken. Gelukkig kunnen de labeltjes de vaatwasser in. Daarnaast heb ik twee flessen naambandjes laten maken. Super handig, want die schuif ik zo om het flesje heen. Omdat het mee rekt, kan het daarna om de tuitbeker en rietjesbeker geschoven worden. Eigenlijk is het ook wel op de groei gekocht.

De labeltjes van GoedGemerkt zijn binnen

Terwijl onze kleinste bijna naar de opvang gaat, zijn wij druk bezig met het kiezen van de basisschool van grote zus. Wat een stap! Amelie vindt er zelf nog niet zo veel van, maar mama vindt het heel wat. Weg van de veilige opvang. De eerste stap richting de grote mensen wereld.

Gelukkig duurt het nog even. Voor haar kan ik de labeltjes goed gebruiken om straks op haar beker en broodtrommel te plakken. Helemaal handig zijn de kledingstickers voor op sportkleding. Zo voorkom je dat je constant de verkeerde shirts uit de sporttas vist.

De A van Amelie

Amelie is ondertussen op een leeftijd dat ze stickers en haar naam heel erg leuk vindt. Dus als ik haar gang laat gaan, prijkt er overal waar je maar kunt bedenken, een mooie sticker met haar naam. Ze kan nog niet lezen. Alleen de ‘A’ van Amelie ziet ze overal terug. Omdat er meer kindjes zijn wiens naam met een A begint, is het best handig dat er ook een lieveheersbeestje bij staat.

Dan weet ze zeker welke beker van haar is. Het werkt heel goed. Op de opvang heeft ze de paddenstoel. Die staat boven haar kapstok en op haar bakje. Zo weet ze precies waar ze haar jas op kan hangen en waar ze haar spulletjes kan laten. Dus alleen een afbeelding doet ook al wonderen.

Alleen op stap

Nu mijn grootste kleine meisje groot wordt, gaat ze ook steeds makkelijker alleen op ontdekkingsreis. Gelukkig ben ik haar nog nooit kwijt geraakt. Op die ene keer in de supermarkt na….. Ik schok me een ongeluk toen ze niet meer bij de kinderspelletjes stond.

Ik vond haar terug bij de dame van de vleesafdeling met een stukje worst in haar hand. Gelukkig niks aan de hand dus. Om erger te voorkomen heb ik een SOS naambandje laten maken. Een armbandje in vrolijke kleuren waar haar naam en mijn telefoonnummer op staat. Hopelijk is het nooit nodig, maar toch een fijn idee dat ze altijd mijn telefoonnummer bij zich heeft.

GoedGemerkt

Ik kom vast nog wel eens terug op de site van goedgemerkt.nl. De kledinglabels lijken mij in de toekomst ook wel heel erg handig. Ze hebben trouwens ook hele leuke pakketten zoals het babypakket of het back to school pakket.

Leuk als kraamcadeau of om de eerste schooldag extra feestelijk te maken. Ik heb het Duo pakket aangeschaft met kleine labels voor mijn twee meisjes. Voor nu kunnen we er wel weer even tegenaan.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief