Delen vinden we super lief

Kennen jullie de BiOBUDDi bouw- en constructieblokken? WEL? Superrr!! NIET….? Lees snel verder… Deze blokken zijn de toekomst en afgelopen negenmaandenbeurs heeft BioBuddi zelfs de Baby Innovation Award in de wacht gesleept! Er is een breed assortiment beschikbaar waar de prachtigste bouwwerken mee gemaakt kunnen worden.

Biologische materialen

De BioBuddi speelgoed blokjes zijn gemaakt van biologische materialen. Het zijn dus eigenlijk
🌿 Educatieve, 🌿 Milieuvriendelijke speelgoedblokken van 🌿 Hoge kwaliteit en ook nog eens Dutch Design! (lees: géén kinderhandjes) Dit is speelgoed naar mijn hart!

De regelgeving omtrent kinderspeelgoed wordt steeds strikter en moet aan alle veiligheidseisen voldoen. Daarnaast wordt het gebruik van duurzame materialen belangrijker en dat brengen ze samen bij dit speelgoed! Met de komst van de BiOBUDDi bouwblokken is er mijn inziens een revolutie gaande!

Het zijn bio-gebaseerde bouwstenen die geproduceerd zijn aan de hand van overblijfselen van suikerrietplanten. De kwaliteit is hoogstaand en de prijs competitief. De komst van BioBuddi maakt deze mama blij, vooral in de speelgoedwereld waar alles ‘plastic fantastic’ is

Vrolijkheid ten top met biobuddi

De BiOBUDDi blokken zijn er in allerlei vrolijke kleuren en vormen en is te gek voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar. Onze drie kids (2,4 &6) gingen er gelijk mee spelen en waren er niet bij weg te slaan. Bij ons thuis bouwen ze graag de hoogste torens, dorpen, of fantasierijke creaties!

Tijdens de Spielwarenmesse ontdekte ik het innovatieve speelgoed en was hier al blij verrast! Wat lijken ze sterk op de Duplo blokken, maar dan van Nederlandse makelij én eco! Ze passen dan ook perfect op de Duplo stenen en grondplaten die we al volop in huis hebben. Ideaal en mijn eco-hart gaat hier sneller van kloppen!

Stickers plakken voor extra speelplezier

Met de komst van de BiOBUDDi blokjes spelen ze nu BIOLOGISCH, 100% DUURZAAM en zijn ze zelfs het bekende merk Lego voorbij gegaan in de DUURZAAMHEID. Chapeau, hier worden we blij van!

Weetje:

Startpakket t.w.v €26,95

Wist je dat bijna al het reguliere plastic speelgoed is gemaakt van petrochemicals (ABS or PP). Dit soort speelgoed is bijna volledig afhankelijk van steeds schaarser wordende grondstoffen. Bij het ontwikkelproces van traditioneel plastic speelgoed wordt er 2 -7 keer hun eigen gewicht uitgestoten aan broeikasgassen. Dit soort plastic is een van de grootste veroorzakers van de plastic soep. Toch wel goed om te weten!!

Instapost biobuddi

<
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

We gaan zeker weten nog veel van hen horen en BioBuddi gaat ongetwijfeld nog heel veel prijzen in de wacht slepen! De kinderen spelen ondertussen verder en bouwen de mooiste creaties. Voor de aankomende verjaardag van zoonlief, wordt de collectie uitgebreid met dit fijne speelgoed, we love it! En ook fijn om te weten dat het helemaal voldoet aan de speelgoed “Schijf van vijf“!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief