Delen vinden we super lief

Ben je op zoek naar een origineel en avontuurlijk cadeau voor een verjaardag, huwelijk, jubileum, moederdag, of gewoon omdat je je partner wilt verrassen? Misschien zoek je zelfs een speciaal vaderdagcadeau voor je steun en toeverlaat om hem te laten zien hoeveel je hem waardeert. Dan heb ik de perfecte tip voor jou: Het Bucketlist Boek voor Koppels met Vakantie!

Samen eropuit met het bucketlist boek

250 originele uitdagingen, bucketlist boek

Plannen jullie samen wel eens een romantische vakantie, of een tripje Parijs? Wij genieten er altijd van om samen op avontuur te gaan, waarbij we samen onze plannen maken. Langer dan 2 nachten eropuit is lang geleden, maar het gaat er snel weer van komen. Toch wilde ik mijn partner verrassen, en toen kwam ik het ideale cadeau tegen: Het Bucketlist Boek voor Koppels met Vakantie.

Dit Bucketlist boek uit de populaire bucketlist-reeks is een tof geschenk voor een dierbare en het biedt talloze ideeën om samen mee aan de slag te gaan. Je maakt je uitjes extra avontuurlijk met de vele leuke ideeën en must-do’s die in dit gloednieuwe boek te vinden zijn! We hebben zelf uiteraard ook een eigen persoonlijke Bucket lijst, maar zo in boekvorm geeft het toch wel een extra stok achter de deur om alles af te vinken. En met dit boek krijg je eigenlijk 250 leuke kleine en grotere uitdagingen voorgeschoteld.

250 Unieke Dingen om samen te doen

Het Bucketlist Boek voor Koppels met Vakantie bevat maar liefst 250 grappige, gekke, unieke en spannende activiteiten die je samen kunt doen tijdens jullie vakantie. Of jullie nu een weekje samen zijn of al jaren een stel vormen, dit boek belooft jullie de vakantie van je leven te bezorgen. Het mooie is dat je het boek voor elk type vakantie en op elke bestemming kunt gebruiken: van een weekje Italië tot een rondreis door Azië, of gewoon tijdens een staycation.

Een Boek Vol Toffe Ideeën

Wat dacht je van een pyjamaparty, cocktails drinken in een rooftopbar, een parachutesprong maken, of samen een gigantisch zandkasteel bouwen? Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de lijst van 250 ideeën die jullie leven zullen verrijken en jullie relatie nog sterker zullen maken. Terwijl we het boek doorbladerden, ontdekten we diverse activiteiten die we al konden afvinken, maar er stonden ook tal van nieuwe, spannende ideeën in waarvoor we meteen de agenda erbij pakten.

amsterdam, de magere brug, bruiloft, huwelijk bruidsjaren, bruiloft

Het Bucketlist boek biedt ook ruimte om je mooiste of grappigste vakantiefoto’s in te plakken, en er zijn enkele pagina’s om je eigen bucketlistideeën toe te voegen. Het is dus niet alleen een inspiratiebron, maar ook een prachtig bewaarboek dat je je hele leven zult koesteren.

Van de bestseller Het Bucketlist Boek voor Koppels zijn al 250.000 exemplaren verkocht, wat bewijst hoe geliefd en gewaardeerd het is bij koppels overal ter wereld. 250 dingen die jullie samen gedaan moeten hebben | ISBN 9789401421775 | Paperback | 128 blz. | € 15,99

Verras Spontaan

Er is iets bijzonders aan het spontaan verrassen van iemand die je dierbaar is. Het geeft niet alleen blijdschap aan de ontvanger, maar versterkt ook jullie band. Dit boek is het perfecte middel om te laten zien hoeveel je van iemand houdt en om samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

Dus, zoek je een uniek en betekenisvol cadeau? Geef dan Het Bucketlist Boek voor Koppels met Vakantie en ga samen op avontuur. Het is een cadeau dat je relatie zal verrijken en dat je samen nog jarenlang zult koesteren.

Het Bucketlist boek voor koppels met vakantie – voorbeeld uitdagingen

20. Koud weer? 
We zoeken de plek met de lekkerste chocolademelk. Met alles erop en eraan. 

21. We blijven weg van de platgetreden paden. Als we toeristen zien, gaan we de tegenovergestelde richting  uit.

153. Een gerecht bestellen waarvan we geen idee hebben wat het is. Fingers crossed! 

159. Wedstrijdje watermeloen eten. 

180. Een boom- of blokhut, tipi, kasteelkamer, joert, stiltecabine … we boeken een unieke logeerplek

193. Voor elkaar koken en elkaar geblinddoekt laten proeven. 

202. Zomer- of winterbar in onze tuin organiseren

212. Rollenspel. We zijn twee vreemden die elkaar ontmoeten in een bar… 

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief