Delen vinden we super lief

Voor in de grabbelton, of als klein cadeautje, hebben we een fijne ontdekking gedaan! Het vrolijke merk Create-it heeft namelijk gave bad – bruisballen op de markt gebracht! Je kent dit ongetwijfeld van Lush en bij mijn kinderen mega favoriet. Mocht je het niet kennen dan is het zeker het proberen waard! De kids kregen het deze week cadeau en ook op kinderfeestjes succes gegarandeerd! Het bad moment wordt gelijk een stuk spectaculairder!

creat it bruisballen

Create It! Bruisballen

Het badritueel wordt echt een feestje met deze Create It! Bruisballen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zoals een eenhoorn drol, rondjes en verschillende gekleurde harten (€2,99-€3,35), onwijs leuk! De bruisballen zijn vrolijk gekleurd met de regenboogkleuren die je doen denken aan de wereld van de eenhoorn. En tsja… drolletjes blijven immens populair haha..

In elk zakje zitten 3 bruisballen Als je het bad vult met water en daarna de bruisbal op de bodem legt, beginnen ze gelijk te bruisen! Niet alleen verkleurt het badwater in vrolijke kleuren, het ruikt ook nog eens heel lekker. Badplezier gegarandeerd!

De bathbombs zijn o.a te koop bij AKO, Lobbes, ToyChamp, of Jase & Joy.

Badballen

Bad bruisballen zijn bij ons thuis favoriet en we geven ook vaak badballen cadeau op kinderfeestjes. Het wordt door de kinderen altijd gierend van het lachen ontvangen. Vooral met kleurtjes vinden ze het maar wat leuk! Voor kinderen en badfans is het een veilige manier om schoon te worden én om tegelijkertijd heel veel pret te beleven. Inmiddels hebben we onze badkamer verbouwd en is er geen bad meer bij ons thuis. Een extra goede reden om de bruisballen mee te nemen naar oma. Met de Create-It badballen verzeker ik een groot succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief