Delen vinden we super lief

Voor in de grabbelton, of als klein cadeautje, hebben we een fijne ontdekking gedaan! Het vrolijke merk Create-it heeft namelijk gave bad – bruisballen op de markt gebracht! Je kent dit ongetwijfeld van Lush en bij mijn kinderen mega favoriet. Mocht je het niet kennen dan is het zeker het proberen waard! De kids kregen het deze week cadeau en ook op kinderfeestjes succes gegarandeerd! Het bad moment wordt gelijk een stuk spectaculairder!

creat it bruisballen

Create It! Bruisballen

Het badritueel wordt echt een feestje met deze Create It! Bruisballen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zoals een eenhoorn drol, rondjes en verschillende gekleurde harten (€2,99-€3,35), onwijs leuk! De bruisballen zijn vrolijk gekleurd met de regenboogkleuren die je doen denken aan de wereld van de eenhoorn. En tsja… drolletjes blijven immens populair haha..

In elk zakje zitten 3 bruisballen Als je het bad vult met water en daarna de bruisbal op de bodem legt, beginnen ze gelijk te bruisen! Niet alleen verkleurt het badwater in vrolijke kleuren, het ruikt ook nog eens heel lekker. Badplezier gegarandeerd!

De bathbombs zijn o.a te koop bij AKO, Lobbes, ToyChamp, of Jase & Joy.

Bathbombs

Bad bruisballen worden ook wel badbommen genoemd, of in het Engels Engels Bath Bombs, of badbruisers (Bath Blasters). We geven deze heerlijke bruisers allemaal een eigen naam, maar het effect is hetzelfde ‘een bruisend bad’. En mocht je twijfelen of een badbom wel gezond is. Je kunt het gebruik van een bruisbal vergelijken met zeep, dat je ook na het douchen gewoon afspoelt. En qua effecten ontspanning is het zeer zeker gezond! Al is het om de geur! Wij zijn fan!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief