Delen vinden we super lief

papa cadeauboekje elma van vliet

Afgelopen jaar heb ik mijn vader, mijn eigen George Clooney, een Nespresso koffiecups apparaat gekocht. Hij maakte nog oploskoffie voor me, dat echt niet meer kan, in deze tijden van een overdaad aan mooie koffiemerken. Aangezien mijn vader altijd een rots in de branding voor me is, aarzelde ik geen moment en verzorgde hem het totaal pakket met een rits aan koffie cups. 

Ook in ons vakantiehuisje heb ik mezelf een Nespresso machine cadeau gedaan, aangezien filter koffie toch aan populariteit heeft ingeboet. Toch staat me het vele afval dat je na tig kopjes koffie steeds meer tegen. De komst van de koffiejongens met hun duurzame biologisch afbreekbare koffiecups kwam dan ook als geroepen en heb mezelf én ook mijn vader een abonnement cadeau gedaan.

De koffiejongens

Sinds 2016 zorgen De Koffiejongens ervoor dat steeds meer mensen nooit meer zonder koffie komen te zitten. Hoe vaak vergeet ik wel niet cups mee te nemen en ook tijdens onze vakantie moeten we vaak genoeg naar het te dure campingwinkeltje om cups te halen. Nadat ik een proef abonnement had besteld en het zelf kon ervaren, was ik al snel om.

Met het koffieabonnement zit je nooit meer zonder koffie en dan heb je ook nog eens 100% biologisch afbreekbare koffie cups voor je Nespresso apparaat. Als koffieliefhebber ben ik dolblij met een Nespresso apparaat en raad dit abonnement dan ook echt aan. Vooral als je van gemak en lekkere koffie houdt! En dat het ook nog eens koffie is dat milieubewust gemaakt en geleverd wordt, maakt me nog veel blijer!

Biologisch afbreekbare koffiecups

Zelf ben ik geen heilig boontje qua duurzaamheid, maar word er steeds meer van bewust en maak verstandigere keuzes. Seppe Smits, veelvuldig wereldkampioen snowboarder vertelde het mooi; reduce, reuse en recycle, deze drie R’s probeer ik ook zoveel mogelijk in mijn leven te brengen.

Bij De Koffiejongens was duurzaamheid nooit een keuze geweest, maar meer een gewoonte. Dat is ook wel de reden dat de koffiecups 100% biologisch afbreekbaar zijn. Dat drinkt toch lekkerder kan ik je vertellen!

Ook komt de koffie in de koffiecups van koffieboeren die zijn aangesloten bij de Rainforest Alliance. Zij telen koffie met respect voor de natuur en zorgen voor betere leefomstandigheden voor de koffieboer en zijn familie. Een fijn initiatief is ook dat ze voor elke boom die gebruikt wordt voor hun verpakkingen, er een nieuwe boom geplant wordt.

En om duurzaamheid tot in de puntjes door te voeren, wordt 95% van hun brievenbuspakketjes op de fiets geleverd, of soms zelfs lopend.

Lekker bezig Koffiejongens!

Gemak

Het product zit dus puik in elkaar en als extra toevoeging komt er veel gemak bij kijken. Met een abonnement van De Koffiejongens zit je niet meer onverwacht zonder koffie. Voor ons gezin heb ik meer nodig en voor mijn vader heb ik zijn abonnement aangepast naar minder gebruik.

Via een bezorg schema ontvang je je koffie dat jij hebt aangegeven door je brievenbus geleverd, in dozen van 60 koffiecups En als je voor 20:00 besteld zijn de koffiecups de volgende werkdag bezorgd, dus je zit vrij snel nooit meer zonder koffie. En mocht je onverhoopt geen lekkere koffie meer bezorgd willen hebben, kun je het abonnement maandelijks opzeggen.

  • Lungo: Intensiteit 4/12
  • Lungo Forte: Intensiteit 8/12
  • Espresso: Intensiteit 9/12
  • Ristretto: Intensiteit 11/12
  • Decaf: Intensiteit 8/12

Nieuwsgierig?

Check snel de website van De koffiejongens. Het concept spreek ons aan en de koffie is heerlijk! Er over lezen is 1 ding, het proeven is nog veel beter! En extra tof: in samenwerking met De Koffiejongens mag ik een unieke kortingscode delen waarmee je het zelf kun uitproberen. Via deze link ontvang je met de kortingscode OLIVETTE maar liefst 6,- euro korting op je bestelling! Zeker proberen dus!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief