Delen vinden we super lief

Mijn zoontje wilde dolgraag een Ninja feest toen hij 7 jaar werd. De wereld van Ninja’s was mij nog niet enorm bekend en dus was er enorm veel werk aan de winkel. Wel werd ik heel blij met de aankondiging van een toffe, stoere Ninja film met de stemmen van onder andere TikTokkers Sara en Rosa Dol, presentatrice Marcella de Bie en YouTuber Pascal Scherpenkate. Bioscoopkaartjes voor de stoere animatiefilm kreeg zoonlief cadeau op zijn verjaardag ! Corona verlaatte de premiere, maar nu is het dan echt zover! We kunnen deze stoere film gaan kijken! Te leuk!

Trailer

In de Wraak van de Ninja hoor je de stemmen van o.a TikTokkers Sara en Rosa Dol, presentatrice Marcella de Bie en YouTuber Pascal Scherpenkate

De Wraak van de Ninja

De Wraak van de Ninja is een Deense animatiefilm die het nationale ticketverkooprecord heeft verbroken! De film is nu ook te zien in de Nederlandse bioscopen en zal velen gaan plezieren door zijn scherpheid en te gekke dialogen. Just Film Distribution heeft alvast enkele bekende Nederlandse stemacteurs bekend gemaakt en dat smaakt naar meer.

Onder andere TikTokkers en zusjes Sara en Rosa Dol hebben hun stemmen ingesproken. Ook presentatrice en gaming streamer Marcella de Bie en YouTuber Pascal Scherpenkate ontlenen hun stemmen aan de edgy animatiefilm die overigens niet geschikt is voor watjes! Durf jij het aan? Mijn zoontje in ieder geval wel, want hij wil avonturier worden!

Gerelateerde blog: Top 11 Ninjago boeken waar je kleine fan dolblij van wordt

DE WRAAK VAN DE NINJA | het verhaal

De film speelt zich af in de belevingswereld van kinderen. Het draait om
Alex, een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Ook bij hem duikt zoete wraak soms héél onverwachts op. Hij krijgt op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau dat voor veel avontuur zorgt. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door Glenn, de grootste pestkop van de school.

En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas. Maar het leven is minder saai dan het lijkt! er gebeurt namelijk plotseling iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft!

Sara en Rosa Dol spelen de tweeling Gina & Tina:
“Als zussen doen wij echt alles samen, dus deze rol als tweeling past perfect bij ons! Wij vinden het amazing dat wij deze rollen mogen inspreken en kunnen niet wachten om dit duo aan iedereen te laten zien!”

Hij helpt Alex met gave ninja skills en pusht hem om meer zelfvertrouwen te krijgen. Zo helpt hij Alex om die pestkop Glenn een lesje te leren en initiatief te nemen om met Jessica contact te leggen. En de Ninja is zelf ook op missie…

Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de gemene speelgoedfabrikant Philip Epermunt. Alex wil niets van geweld weten, maar heeft wél beloofd om de Ninja te helpen. Uiteindelijk leert de Ninja ook een lesje van Alex: een slimme wraakactie zonder geweld werkt soms beter dan je denkt. Wij zijn heel nieuwsgierig geworden naar deze film met een diepere betekenis? Kom maar op als je durft!

Speelduur: 79 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: 6 + angst + geweld + grof taalgebruik
Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief