Delen vinden we super lief

Het iconische fenomeen Furby maakt een indrukwekkende comeback! Na een afwezigheid van meer dan 25 jaar kondigt Hasbro, de speelgoedfabrikant, eindelijk de langverwachte terugkeer van dit geliefde speelgoed aan. Na de succesvolle lancering afgelopen zomer in de Verenigde Staten, is de gloednieuwe versie van onze harige vriend nu ook verkrijgbaar in Nederland en heeft in de tussentijd Nederlands geleerd, hooray!

En nóg meer goed nieuws – vooral voor de ouders: de iconische kindervriend heeft nu ook een uitknop

Furbu heeft een ‘uit knop’!

Bovendien brengt het speelgoedvriendje een belangrijke, nieuwe eigenschap met zich mee die ontbrak bij de vorige Furby: een uitschakel knop. Dankzij deze ‘uit knop’ kunnen wij als ouders ongestoord van onze nachtrust genieten, zonder plotseling gestoord te worden door het onverwachte geklets van hun levendige en knuffelbare metgezel.

Floor Peters, Senior Brand Manager Hasbro vult aan: ‘We zijn trots om aan te kondigen dat de Furby nu eindelijk Nederlands spreekt. Als kind heb ik maandenlang mijn ouders gek gemaakt. Een tip aan alle ouders – druk drie keer op het hartje en de Furby zal stoppen met praten!’.

Furby blijft trouw aan de roots maar omarmt de behoeften van gezinnen anno 2024

Nieuwe generatie Furby

In 1998 veroverde Furby de wereld. Onder zijn vrijwel onveranderde uiterlijk heeft de zachte, knuffelbare kindervriend echter meer dan 25 jaar later een aanzienlijke transformatie ondergaan. Hasbro heeft de afgelopen jaren uitgebreid onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van gezinnen en kinderen. Hieruit bleek onder andere dat kinderen het belangrijk vonden dat Furby hun ultieme beste vriend kon zijn: een harige metgezel om allerlei activiteiten mee te delen. En dat is precies wat Hasbro heeft gecreëerd.

Furby, speelgoed, hasbro, vriendje

Met vijf diverse modi en meer dan 600 reacties, waaronder lichten, geluiden en liedjes, zorgt deze nieuwe versie voor uren interactief speelplezier. Of het nu gaat om het voorspellen van je toekomst, het uitvoeren van een dansje, mediteren, elkaar imiteren met grappige stemmetjes, of het geven van een lichtshow, jouw vriendje staat paraat. De knuffel reageert op knuffels en aanrakingen, en kinderen kunnen hun nieuwe vriend voeden, kammen en aankleden met de bijgeleverde klikkralen en accessoires. Hoe meer tijd je met Furby doorbrengt, hoe meer mogelijkheden en plezier je zult ontdekken.

Furby

Het unieke en levendige karakter van Furby moedigt kinderen aan om hun authentieke zelf te omarmen, waardoor het snel hun nieuwe favoriete speelkameraadje wordt. Met 5 verschillende modi en meer dan 600 reacties zul je nooit genoeg krijgen van quality time met je allerbeste vriendje!

Iconische lancering in 1998

In de late jaren negentig groeide dit fenomeen uit tot een van de meest indrukwekkende en iconische lanceringen in de speelgoedindustrie. Wereldwijd werden er in de eerste drie jaar meer dan 40 miljoen exemplaren verkocht. Met wiebelende oren, expressieve ogen en een eigen taal genaamd ‘Furbish‘ was Furby niet zomaar speelgoed; het was bijna alsof het een levende persoonlijkheid had.

Furby

Dit is toch nostalgie ten top! Wij zijn in ieder geval fan van deze Hasbro aanwinst!

Adviesprijs en verkrijgbaarheid

Furby is vanaf januari 2024 verkrijgbaar bij speelgoedwinkels en ook bij bol.com gespot in de kleuren paars en koraal met een adviesprijs van €89,99. De voorraad is op dit moment beperkt, dus haast je naar de winkel!

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief