Delen vinden we super lief

S-T-R-E-T-C-H YOUR CREATIVITY TO THE MAX Jouw creativiteit is met dit speelgoed de baas! De luchtige ‘klei’ MadMattr is hier een succes. Voor Lucas(2) is het niet echt geschikt omdat het te veel door zijn vingers glijdt, maar Yvette(4) pakt de koekjes vormpjes erbij en maakt er toffe vormpjes van! Olivier houdt zijn potje naarstig bij zich, omdat zusje het zo tof vindt en aast op zijn kleur… We mochten drie kleurtjes MadMattr uittesten! Lees je mee?

MadMattr, mad mattr, klei

Mad Matrr

De Mad Scientist creëerde samen met Relevant Play superzachte klei-achtste substantie in verschillende kleurtjes. Je kunt het eenvoudig in elkaar drukken, kneden, modelleren, uitrekken en ermee boetseren tot allerlei verschillende vormpjes en figuren.
De drie verschillende kleuren MadMattr klei werden selectief verdeeld door opperhoofd Olivier(6). Hijzelf blauw, zusje rood en broertje groen. Het opbergdoosje klikt makkelijk open en dicht om de klei in op te bergen. Een toegevoegde waarde ten opzicht van klei is dat het niet uitdroogt! Ze zijn overigens ook in grootverpakking beschikbaar.

MadMattr, mad mattr, klei

Accessoires

Er zijn extra accessoires en steekvormen verkrijgbaar om het kleien leuker en uitdagender te maken. met onderstaande accessoires zullen ze er nog veel meer plezier aan beleven. En zitten ze langer aan tafel dan normaal en komen ze gerust aan de geadviseerde 30 minuten spelen per dag.

Laptoptray

De Laptoptray is handig voor het spelen met MadMattr. Door de opstaande randen verlies je geen stukjes MadMattr en wordt het opruimen makkelijker. Als ze klaar zijn met spelen, til je het bakje makkelijk op door de handige uitsparingen, zet je het eenvoudig weg en pak je het er weer bij als ze verder willen spelen.

Blokkenmaker

Ook is er een blokkenmaker die allerlei bakstenen maakt, van rechthoekige tot aan bogen. De rechthoekige MadMattr bakstenen zijn bijvoorbeeld 3cm breed en 1,5 cm hoog. Zo krijg je een idee van de grootte van jouw droomhuis. Bij het lezen van diverse reviews ben ik blij verrast door deze brickmaker. Met verschillende kleuren kun je toffe creaties maken en herbouwen. Het geeft een extra dimensie aan het speelgoed!

MadMattr, mad mattr, klei

Stempelset voor de MadMattr klei

De Madmattr stempelset is ook leuk. Deze heeft 9 fantastische geometrische vormen dat zorgt voor uren speelplezier. Je steekt de gaafste vormen uit de MadMattr om zo bijvoorbeeld een huis of voertuig te maken. Ook zit er bij elke set een speciaal boetseermesje om nog gekkere vormen te maken. Hiermee snij je de uitgedrukte MadMattr vormen in de gekste hoeken, zo is geen vorm te gek! De doorsnede van een vorm is gemiddeld 6 cm.

Kasteelvormen

Met de Kasteelvormen kunnen de kleintjes een echt kasteel bouwen. Met de verschillende handige kasteelvormen maak je in een handomdraai alle onderdelen voor het kasteel naar hun dromen. Dit gaan ze tof vinden en laat de fantasie de vrij loop! Deze 8-delige set bestaat uit vormen voor o.a kasteelmuren, toren, daken, trappen en nog veel meer!

Dit bericht bekijken op Instagram

Mad Matter is een super zacht soort klei dat makkelijk door je handen glijdt. Voor mij een ontdekking! Kennen jullie het? Ook kun je het eenvoudig in elkaar drukken, modelleren, kneden, uitrekken en boetseren tot de leukste vormen en figuren. De AH koekjesvormen zijn uit de kast getrokken en de fantasie is bij hen de baas. Het potje MadMattr gaat overal mee naartoe en ik vind t prima, het smeert namelijk niet en plakt nergens aan vast, ook niet aan je handen. Het is perfect voor fantasierijk speelplezier en versterkt spelenderwijs de vingers, handen en polsen. Een uitkomst 👌 #coupdecoeur #madmattr #ontdekking #kleiachtig #geengesmeer #science #bouwen #fantasie #creabea #loveit #cadeautip #ideecadeau #colourfulrebel #ontdekking #stretchy #reviewindemaak #momofthree #kidsfun #mommymusthave #ineendoosje #kleurrijk #blogger #blogmom #blogging #modelling #littleprincess #liontouch #krrontje #crown

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

MadMattr, mad mattr, klei

De producten vind je in zeer veel speelgoedzaken en is uiteraard ook online te verkrijgen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief