Delen vinden we super lief

We houden allemaal van gezelligheid in huis, allemaal. Maar niet iedereen houdt van dezelfde sfeer en dus maakt iedereen zijn eigen keuzes. Er is echter één product dat in elk huis kan bijdragen aan een welkome en gezellige sfeer: geurkaarsen. Waarom zou je moeten kiezen voor dit deze kaarsen als je dat nu nog niet gebruikt? We leggen je ook uit waarom de geurkaars iets speciaals is, maar ook toegankelijk voor en bruikbaar door iedereen.

allerzielen, moederdag, vrouwendag, verwennen, kaarsen, cadeautip, moederdag spelregels, mama, mamadaf, mothersday, moederschap, stiefmoeder

Een warme sfeerbrenger

Natuurlijk, je kan op allerlei manieren sfeer in huis brengen. Dat kan met een knusse inrichting, leuke design of juist antieke voorwerpen, de geur van verse koffie, een paar kaarsjes op tafel. En natuurlijk draagt de aanwezigheid van gezellige mensen ook veel bij, net zoals een mooi of leuk gesprek. Maar met de keuze voor jouw persoonlijke geur voeg je een extra element toe. Je kan de sfeer in huis namelijk werkelijk per seconde veranderen door het aansteken van jouw favoriete geurkaars. Er is een ruime keuze in geurende kaarsen, waarin ook jij een geur vindt die bij jou past. Vandaag zin in een ander aroma in jouw huis? Jij bepaalt.

Lange brandduur bij kaarsen

Zo branden bijvoorbeeld votief kaarsen van Notino maar liefst 15 uur. Aan jou de keuze om jouw lievelingsgeur een paar avonden een paar uur te laten branden of heel veel avonden slechts een half uur of korter. Want afhankelijk van de sterkte van de geur, jouw sensitiviteit daarvoor en de grootte van de ruimte kan een half uur of zelfs een kwartier die heerlijke geur verspreiden al een lang durend effect teweeg brengen! En eenmaal een geurkaars een paar keer gebruikt, weet je precies hoe lang volstaat voor wat jij prettig vindt.

Hoe is jouw mood? Zoveel smaken, zoveel geuren

De ene dag voel je je top, fit, gelukkig. De andere dag zit je wat minder lekker in je vel. Het ene moment is een extra vleugje romantiek heel welkom, het andere is een doorsnee bloemengeur helemaal prima. Je past de geur in jouw woonkamer heel makkelijk aan aan waar jij op dat moment behoefte aan hebt of wat jouw opvrolijkt. Daarvoor is een hele reeks aan producten beschikbaar.

woonwinkel, klassieke woonstijl, interieur inspiratie, hermitage, woonkamer

Misschien ben je helemaal weg van Cashmere? Je hebt geluk want er zijn ook geurkaarsen met deze heerlijke geur, voorzien van een houten lont. Of ben je meer fan van de wat meer pittige Spiced Orange geur? Je vindt ook geurkaarsen die jouw living helemaal met dit aroma vullen. Maar ook veel andere specifieke geuren vind je online.

Maak je leven nóg leuker

Want je verdient het om een (nog) leuker leven te hebben. You only live once, dus breng nog meer gezelligheid en sfeer in je leven en in je huis en niet enkel met kerst. Kleur doet veel, licht ook, en met geur kaarsen breng je een extra accent aan, jouw persoonlijke accent. Laat ook anderen zien dat jij iets extra’s wil toevoegen aan die mooie momenten samen, herinneringen maken. En wellicht inspireer je daarmee ook anderen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief