Delen vinden we super lief

Mijn eigen relaxstoel voor relaxday

Op 15 augustus is het Nationale Relax Dag. Deze dag kunnen we het dus lekker rustig aan doen volgens deze fijne themadag. Nu ben ik benieuwd of jij wel genoeg je rust pakt. Als ik bij mezelf te rade ga, zou dit best wel wat opgeschroefd mogen worden! Wat ons betreft zou je toch echt één keer per kwartaal zo’n nationale Relaxdag moeten hebben. In de hectiek van het gezinsleven extra belangrijk om jezelf niet geheel in de stress te werken. Het kan immers best veel zijn dat gemoeder en het harde werken.

Rust in alle hectiek

Vooral nu de scholen weer beginnen en we weer aan honderd dingen tegelijkertijd moeten denken. “Maar je hebt toch vakantie gehad” vroeg een bekende toen ik over deze relax dag sprak. Dat klopt, maar hoe vind ik rust in alle hectiek? Een goede familieplanner biedt allereerst uitkomst én daarnaast structuur, rust en reinheid. Aankomende maanden plan ik alvast me-time in, oftewel iedere dag een relax momentje tussen alle bedrijven door.

relax, strand, buiten

Nationale Relax dag

Een Nationale Relax dag waarop we ongestoord en legaal mogen relaxen en ontspannen, klinkt als muziek in de oren. Ik had er zo de grondlegger van kunnen zijn aangezien het zo belangrijk is om terug te schakelen van die vijfde versnelling en om even pas op de plaats te nemen. Vaak dender ik maar door en weet ik niet van ophouden, net als heel veel vrouwen om me heen. Het liefst haal ik overal 200% uit en loop ik er niet graag de kantjes vanaf. Maar op den duur eist dat echt zijn tol zoals ik hierboven ook beschreef..

glazen schuifwanden, uitbouw, interieur, make-over, huisje

Het voordeel is dat ik een sidekick heb die mij vrij speelt van de kindjes en me als geen ander een dag sauna gunt, of me vooruit stuurt naar ons vakantiehuisje en me nareist met de kids. Afgelopen jaar hielp de F*ck-It list die me hielp relativeren. Ik hoef echt niet alles te blijven doen en ben daarom gaan doen wat me een drive geeft!

geniet en ontspan, nationale relaxdag, sauna

15 augustus

De Nationale Relax Dag valt ieder jaar op een andere dag, maar vaak op een onmogelijke datum. Voor mij is het regelmatig een no-go aangezien ik fulltime werk en veel sportclubjes te managen heb. Alles voor de kids hé, maar daar schiet je er als ouders soms wel bij in! Toch heb ik geleerd om ook overdag mijn relax momenten te pakken. De volgende top tien heb ik alvast in mijn nieuwe 2020 agenda gezet:

Sauna | Schoonheidsspecialiste | Kappersbezoek | Vakantiehuis | Zwemmen | Mijn werk plezieriger invullen | Wekelijkse buitenactiviteit \ Theater | Bioscoop bezoek | Wine & Dine

Hele fijne nationale relaxdag! Chillse!!!

relax, strand, buiten, relaxday, nationale relaxday, Zwangerschap en sauna

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief