Delen vinden we super lief

Zoonlief had een ontstoken vinger, waarschijnlijk door een afgebeten velletje. Het was zichtbaar pijnlijk en met een pleister wist ik het te bedekken. Altijd fijn zo’n BHV cursus. Het verwijderen van de pleister was minder succesvol. Hij schreeuwde moord in brand, want het deed hem veel pijn en de ontsteking bleek zelfs verergerd. Arm jochie. Maar no worries, ik ben BHV’er en schoot uiteraard te hulp.

Door merg en been

Het gaat bij mij als moeder door merg en been als mijn kids een wondje hebben. Laat staan het verwijderen van een pleister. Dat is bepaald niet mijn grootte hobby. “Hansaplast heeft nieuwe pleisters, die je pijnloos verwijderd” las ik in een persbericht en ik contacteerde gelijk het persbureau.

Pijnloos een pleister verwijderen?

Deze wilde ik wel heel graag testen en kijken, of het écht doet wat het beloofd. Mijn zoontje zou me in ieder geval enorm dankbaar zijn, mocht het echt wat zijn. Ik was sceptisch! Pijnloos verwijderen, betekent dat niet dat het er wel makkelijk af gaat?

Hypo-aller-wattes?

Het pakketje met pleisters was gevuld met hypoallergene pleisters, die zowel huidvriendelijk, extra zacht en comfortabel zijn. Voor mijn kleintjes een uitkomst, maar ik kan me voorstellen dat er velen zijn die een pleister angst hebben. Het verwijderen ervan is geen pretje, waar Hansaplast uitkomst voor biedt.

Speciaal voor de gevoelige huid

Silicone Soft is een huidvriendelijke pleister om de pijn van de verwijdering van een pleister te minimaliseren. het knappe is dat de betrouwbare kleefkracht gewoon blijft. Dankzij de zachte kleeflaag van siliconen is deze nieuwe pleister pijnloos te verwijderen. De huidbarrière wordt namelijk niet verstoord, doordat Silicone Soft geen opperhuidcellen of haartjes verwijdert. Knap stukje innovatie.

Ook blijven er geen plakresten achter na verwijdering, zelfs niet als het lang bevestigd is geweest. Dit is vooral een groot voordeel, omdat de pleister het wondje van zoonlief juist verder wist te ontsteken. het is wel aan te raden om Silicone Soft aan te regen op een gereinigde en droge huid. Onze ervaring is, dat het goed blijft zitten, zelfs wanneer je de pleister opnieuw aanbrengt.

Verwijderen van een standaard pleister versus de Silicone Soft

Verkrijgbaarheid

De vernieuwde Hansaplast ‘Silicone Soft’ zijn verpakt per acht stuks: twee stuks van 39x39mm en zes van 30x97mm (€3,99). Ook zijn er Xl pleisters met een formaat van 50x72mm (€4,49), ideaal voor het afdekken en beschermen van middelgrote tot grote wondjes. Voorlopig mogen we nog wel even door blijven plakken. En papa en mama blijven zijn ontstoken vinger in een sodabadje reinigen en goed beplakken. Ons jochie wordt weer snel de oude!

hansaplast, pleister, pleisters

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief