Delen vinden we super lief

Ben je bekend met Suika Game? Dit vrolijke puzzelspel voor de Nintendo Switch heeft dit jaar flink wat opschudding veroorzaakt in Japan. Het heeft al meer dan vier miljoen exemplaren verkocht in de Nintendo eShop en is nu ook in het Engels verkrijgbaar. Waag je kans en ontdek waarom Suika Game zo onweerstaanbaar leuk is om te spelen! Wij hebben het spel gedownload en zijn heel eerlijk ook zeer verkocht aan dit spelletje!

Wat is Suika Game?

Suika betekent in het Japans watermeloen. In het Suika Game staat alles in het teken van fruit. Het spel heeft als doel om vruchten van bovenaf te laten vallen en ze te matchen met identieke vruchten. Op die manier ontstaat er een nieuwe, grotere vrucht die je vervolgens ook weer moet combineren. Denk je dat het een eitje is? Think again! Het kan namelijk behoorlijk uitdagend zijn om een indrukwekkende highscore te behalen. Durf jij de uitdaging aan om een sappige watermeloen op je scherm te toveren?

Ontdek Suika Game gratis met Games op Proef

Suika Game, Japan, nintendo switch

Suika Game is momenteel verkrijgbaar voor slechts €2,99 in de Nintendo eShop. En voor Nintendo Switch Online-leden goed nieuws, want binnenkort kunnen zij de game zelfs gratis spelen. Van 7 tot en met 11 december staat Suika Game namelijk kosteloos ter beschikking in de Nintendo eShop als onderdeel van het Games op Proef-evenement.

Tijdens deze proefperiode kunnen Nintendo Switch Online-leden een gratis downloadbare versie van de game verkrijgen. Houd er rekening mee dat de speelbaarheid van de software slechts tijdelijk is gedurende de proefperiode. Na afloop van de proefperiode of bij het verlopen van je Nintendo Switch Online-lidmaatschap zal de Games op Proef-software niet langer beschikbaar zijn. Grijp dan ook zeker de gelegenheid aan om het spel zonder kosten te ontdekken!

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief