Delen vinden we super lief

Twee keer per week kom ik thuis in een schoon, fris huis, nadat de schoonmaakster is geweest. Dat was ook mijn eerste besluit toen ik weer fulltime ging werken, mama kan niet alles en hulp in de huishouding was een goed besluit. Het schone huis duurt echter maar even met drie kids en huisdieren Als er een gezellige viervoeter ons tegemoet komt rennen, is je hele dag goed, maar toch zorgen ze ook voor onaangename vlekken en haren. Om ons huis schoon en frist te houden deel ik graag mijn ultieme vondst; de Thomas Aqua + Pet & Family

makelaar, huis verkopen, makelaar, fauteuil, stoel, huisdierensterren

Zo houd jij je huis met huisdieren schoon

Hoe gezellig die leuke viervoeters ook zijn, ze nemen een hoop viezigheid met zich mee. Na het wandelen in het bos, of op het strand, is het een modder kommer en kwel bij ons thuis. Net als die leuke kat die door weer en wind banjert om vervolgens vrolijk met de vieze pootjes op de bank te springen. Die kleine monsters hebben nog nooit van ‘pootjes afvegen’ gehoord. Ik had mijn bank, kleed en fauteuil al afgeschreven tot mijn buurvrouw me wees op de Thomas stofzuigers die echt voor huisdier eigenaren zijn ontworpen.

Thomas stofzuigers

Op de website zag ik dat er drie modellen stofzuigers die ideaal zijn voor huisdiereigenaren:

1. Cycloon hybrid Family & pets

De Hybrid-Cycloon stofzuiger zonder zak is ideaal voor huisdiereigenaren die dagelijks even snel de stofzuiger willen gebruiken en daarnaast het interieur eens extra grondig willen kunnen reinigen. Deze stofzuiger heeft een zeer hoog zuigvermogen met 1700 Watt.

2. Aqua + Pet & Family (ons model)

De tweede variant is een dierenhaar-vlekken-reiniger in één. Ook wel een stof- en waszuiger in één. waardoor er zowel droogreinigen als natreinigen mogelijk is. De Thomas Aqua+ Pet & Family is de professional in het verwijderen van zowel dierenharen en vlekken. Mijn oog viel op dit model aangezien er vrij veel vlekken op het tapijt en de bank zaten, daarnaast kan ik dan gelijk de stoel reinigen. (waar overigens de kinderen schuldig aan zijn) Het zou toch heaven zijn als ik de vlekken met deze Thomas reiniger zou kunnen verwijderen.

3. Boxer stof en waszuiger

De boxer stof en waszuiger is de robuuste allrounder voor huisdiereigenaren. Deze kan zowel binnen als buiten nat- en droogreinigen waarmee je vlekken kunt verwijderen. Ook bij o.a het schoonmaken van de garage, auto en hobbyruimte is het je new best friend!

Stofzuigen maar

Thomas Aqua + Pet & Family stofzuiger - Woonkamer met huisdier
Haren op het kleed, neusafdrukken op het raam, modderpoten op de bank, lang leve huisdieren!

De tweede variant besloot ik te testen. Deze zakloze Thomas Aqua+ Pet & Family is de perfecte stof- en waszuiger voor huisdiereigenaren en gezinnen. Je kunt de vlekken op het tapijt en stoffering verwijderen door het innovatieve vochtzuigsysteem. Zelfs vloeistoffen worden probleemloos opgezogen door de krachtige 1700 watt-stofzuiger.

Na het uitpakken van de bestelling, ging ik gelijk aan de slag en alle dierenharen, fijnstof, pollen, mijten en ander vuil werden in het water van de Aqua-filtratie opgenomen. Wel moest ik het boekje er even bijpakken om me goed in te lezen. Daarnaast moest ik de slangetjes goed bevestigen waarna ik aan de slag kon! Samen met het afvalwater werd het vuil eenvoudig afgevoerd zonder enige stofontwikkeling bij het legen van de box. Ook merkte ik een frisse lucht na het stofzuigen

Rits aan voordelen

 • Ideaal voor gezinnen en huisdiereigenaren
 • AQUA-filtersysteem waarmee je fijnstof, mijten, pollen en vuil
  in het water opneemt en afvoerd met het afvalwater
 • Zakloos stofzuigen
 • Wasbaar HEPA 13 filter
 • Vochtzuigsysteem voor het verwijderen van vlekken
 • In één handeling zuigen en natreinigen
 • Het turbomondstuk is krachtig en gemakkelijk te reinigen
 • Diversiteit aan accessoires met speciale mondstukken
 • Made in Germany
gigantmeubel, tv meubel, woonkamer, styling,
Een fris en fruitige woonkamer

Aqua + Filter systeem

Waar ik zeer van onder de indruk ben is het AQUA+ filter waarmee je een merkbaar frissere binnenlucht creeert. Door middel van slechts 1 liter water worden de opgezogen stofdeeltjes direct opgenomen door het water. Hierdoor verwijder je eenvoudig en geurloos fijnstof, dierenharen, mijten en andere allergenen dat tegelijkertijd ook niet meer in de lucht terecht komt. Zelf ben ik niet allergisch, maar ons buurjongetje is zwaar allergisch voor huismijt en pollen en sinds we met de Thomas stofzuiger stofzuigen heeft hij zichtbaar minder last van oogjes.

Ik kon nog zo goed schoonmaken, hij bleef last hebben van zijn allergie bij ons thuis. Dat is inmiddels verleden tijd. Net als het kopen van stofzuigerzakken, die hoeven dus niet te worden aangeschaft.

Hoge fijnstoffiltratie voor het verminderen van pollen en allergenen

Met de Pet & Family zorg je voor een allergievriendelijk klimaat in alle kamers. Dit komt vooral door de ultieme HEPA 13-filter, een micro-uitblaasfilter en de opname van zelfs de fijnste stofdeeltjes en pollen in het water. Daarnaast wordt bij de zuiger een tweede HEPA 13-filter geleverd zodat je ongestoord kunt door blijven stofzuigen voor een fris en fruitig huis.

Het sproei-extractiesysteem

Zuigen, wissen en drogen in slechts één handeling.

Met het sproei-extractiesysteem kun je met de THOMAS Pet & Family vlekken verwijderen. Het werkt heel eenvoudig waarbij je met een gerichte dosering een reinigingsmiddel kunt aanbrengen en vlekken kunt verwidjeren. En onder druk kun je dieper in tapijten, stoffering of gestoffeerde meubels reinigingsmiddelen spuiten en opzuigen voor een verbluffend resultaat, kijk maar naar mijn bank!

Je kunt hiermee echt het vuil verwijderen van harde vloeren, of vezeldiep vlekken verwijderen, uit tapijt of stoffering. In dezelfde handeling zuig je het vuile water weer krachtig op en worden de vezels bij het reinigen van tapijten en stoffering weer teruggebracht.

Grondig droogzuigen

Zelf was ik best sceptisch of het mijn, stoelen, banken en vloerkleed, zou kunnen reinigen. Ik vroeg me vooral af of de zuigwisser van de THOMAS Aqua+ wel krachtig genoeg zou zijn en niets bleek minder waar! Het verwijdert moeiteloos en krachtig vuildeeltjes en fijnstof. Het heeft een zeer krachtige motor en met de elektronische zuigkrachtregeling kun je tapijten, harde vloeren en bekleding grondig reinigen. Het vuil wordt in het water gebonden en daarna weggegooid met het water systeem

Speciale zuigmond voor dierenharen

De stofzuiger is overigens uitgerust met een speciale zuigmond voor het droogzuigen. Deze turboborstel kun je eenvoudig reinigen waaronder de vieze dierenharen en stof van elke vloer. Vooral voor eigenaren met huisdieren wordt het leven makkelijk gemaakt.

Ook heeft de stofzuiger een verwisselbaar vloermondstuk voor tapijt- en harde vloerreiniging zodat deze stofzuiger van alle markten thuis is. Mijn viervoetige dierenvriendjes kunnen weer hun hart ophalen, net als ik zelf, dit is een top apparaat. Thomas chapeau, een uitvinding waar je ‘U’ tegen zegt!

Video review

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief