Delen vinden we super lief

Wij wonen relatief klein met ons gezin. De 3 kindjes zijn nog klein, maar voor je het weet, zijn ze pubers en nemen ze veel meer ruimte in. Als ik de sleutels van ons huis tevoorschijn haal, maakt mijn hart weer een sprongetje. Het gaat er niet om om hoe groot we wonen, maar om wie er wonen. Ons huis is mijn thuis, gevuld met de spullen die van mezelf zijn. Het is mijn basis waar we liefhebben, ons veilig voelen en herinneringen maken. Thuiskomen is misschien wel het beste gevoel dat er is…

Complete chaos

Na een dag hard werken, vakantie, of weekendje weg, kan ik niet wachten om onze woonkamer binnen te lopen. Thuiskomen wordt snel vervolgd met het neerploffen op mijn favoriete relaxfauteuil naast mijn sidekick voor een complete ontspanning.

Thuiskomen 2.0

Bij binnenkomst na een werkdag rennen de kids me altijd tegemoet en geven me een dikke knuffel en kus, om vervolgens hun avonturen van de dag te vertellen. De ene dag is het een chaos in huis en de andere dag zijn ze engeltjes voor me. En het is deze chaos waar ik dol op ben. Geen dag is hetzelfde en als de salontafel bezaait is met speelgoed dan is het goed. Ok, ok niet altijd! Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, maar kinderspeelgoed maakt een huis een thuis!

Het gevoel van thuiskomen is subliem! Bij woonboulevard Poortvliet vonden wij onze ideale bank

Aan de bak

Voordat ik in mijn nieuwe fauteuil kan ploffen moet er uiteraard wel nog uitgebreid gekookt worden. De ene keer met ons gezin, samen met een aantal vrienden, met zijn tweetjes, of heel fout met pizza onder een dekentje op de de bank. Thuiskomen is de beste afsluiter van een werkdag. En als de avond voorbij is, kruipen we onder de wol, in het beste bed van de wereld, ons bed!

Just frame it, inlijsten, cadeautip
Chillen met je neefje voor de TV op hun favoriete zitzak

Groter wonen

Het gevoel van thuiskomen gaat om de mensen die er wonen. Qua huis zou ik wel iets groter wensen, al is dit geen garantie voor een groter geluk, of een fijner thuiskomen. We hebben van ons huis echt een plek gemaakt waar we tot rust komen.

De behoeften en smaak zijn voor iedereen verschillend en momenteel is het qua inrichting nog een ratjetoe. Maar wat maakt dit uit? Wel gaan we uitbouwen en ben ik al gaan struinen naar inspiratie. We krijgen op zolder 12m2 extra ruimte en in de woonkamer krijgen we er ook 18m2 bij, hoe fijn is dat met opgroeiende kids! En deze ruimtes ga ik gelijk goed inrichten!

Inspiratie opdoen

Thuis‘ ontvang je vrienden, familie & dierbaren

Wij werden gewezen op Woonboulevard Poortvliet waar je 31 shop-in-shops onder één dak vindt. Ik ben er geslaagd met het uitzoeken van de vloeren, de raamdecoratie en de inrichting van het slaapgedeelte, dat in een handomdraai is gebeurd. Op het gebied van wonen en slapen biedt Woonboulevard Poortvliet precies waar wij naar op zoek waren. Zo tof om inspiratie op te doen in een fijne omgeving bij adviseurs die me begrijpen wat ik bedoel met het gevoel van thuiskomen!

Mijn jochie voelt zich helemaal thuis!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief