Delen vinden we super lief

Het is niet altijd eenvoudig om thuis de deur te openen als er iemand aanbelt (vooral wanneer je in bad zit!). We hadden geen WiFi video deurbel, maar het werd hoog tijd dat we daar verandering in gingen aanbrengen. Want als er wordt aangebeld, is het vaak een duel tussen de kinderen, wie het eerst beneden is en de deur kan openen. Dat gaat vaak gepaard met valpartijen en duwpartijen om de eerste te zijn. Het is een wonder dat er nooit iemand van de trap is gevallen.

WiFi video deurbel

Een Wifi video deurbel biedt dé oplossing, vooral tegen de strijd om te weten wie er aan de deur staat. Daarnaast brengt een deurbel waarbij je beelden terug kunt zien nog zoveel meer… We hebben er recent zelfs een inbreker mee weten te identificeren. Wij zijn ook gezwicht en hebben de SecuFirst videodeurbel besteld! En waarom specifiek voor dit model, we vertellen het je graag…

Het belang van een video deurbel

Je kunt het misschien al raden, maar met een wifi video deurbel van SecuFirst ben je de kinderen altijd een stapje voor. Natuurlijk moet je hun plezier niet ontnemen door al te verklappen wie er precies voor de deur staat, dat neemt de spanning en de nieuwsgierigheid weg. De race naar de deurbel om te weten wie het is, wordt uiteraard niet geboycot. Maar we kochten vooral een Wifi Video deurbel om effectief het verschil te maken tegen inbraken, zoals ook uit dit onderzoek blijkt.

Voordelen van de SecuFirst video deurbel

opvoeden , opvoeding, zeg dit nooit, fouten

Allereerst is het heel handig om van een afstand, vanaf je smartphone te kunnen zien wie er aanbelt. Een WiFi video deurbel jaagt namelijk ook inbrekers weg. We schreven er al eerder over dat er bij onze buurman was ingebroken. Een inbraak gaat niet in je koude kleren zitten kan ik je verzekeren. Doordat we dankzij de videobeelden de inbreker in zijn kraag hebben weten te vatten, ben ik ook gezwicht voor de aanschaf van een video deurbel. Maar waar ik van baalde zijn de abonnementskosten. Ik zit niet te wachten op nog eens 100,- kosten per jaar omdat de beelden in de Cloud worden opgeslagen. ‘En dat hoeft ook niet’ verzekerde de klantenservice van SecuFirst mij!

Mijn buurman gaf gelijk namelijk aan dat ik voor SecuFirst moest kiezen en besloot ze gelijk te bellen. Bij de videodeurbel van Secufirst heb je geen verborgen extra kosten en zit je niet aan een abonnement vast waarbij je gegevens in de onveilige iCloud zitten. Daarnaast zijn de producten van SecuFirst van Duitse fabricaat, waarbij de kwaliteit gegarandeerd is.

De beelden van de bezoekers worden automatisch opgenomen op een meegeleverde micro SD kaart van 16GB. hiermee hebben we de inbreker van onze buurman weten te identificeren. Deze kaart is geschikt om 13000 bewegingen op te nemen. Als de kaart vol is, zal deze automatisch overschrijven. Je kunt ook de micro SD kaart vervangen tot maximaal 128GB.

Diefstal tegengaan

Een Wifi video deurbel is uitermate geschikt om diefstal tegen te gaan. De camera en de verschillende aspecten zorgen voor een beveiligde woning. Je kunt zelfs de camerabeelden downloaden en de deur van op afstand openen. Je wordt dan alleszins niet meer gestoord als je net de ideale positie hebt gevonden wanneer je relaxt en met tegenzin moet opstaan om de deur te moeten openen. De SecuFirst is ook uitgerust met een infrarood camera zodat je ‘s nachts rustig kunt slapen. Als je kinderen hebt, is de nachtrust immers enorm belangrijk!

Met de SecuFirst wifi deurbel met camera mis je nooit meer een bezoeker. Of u nu thuis bent of buiten de deur, je ontvangt een oproep op je telefoon of tablet als er iemand aanbelt. En als je de oproep opneemt, dan kunt je via de SecuFirst HD app de bezoeker direct zien en me communiceren, overal ter wereld.

Je beveiligen tegen inbraak

Zoals we eerder al zeiden, is het mogelijk om vanaf je tablet of smartphone de camerabeelden te downloaden. Je kan dan op elk moment terugkijken of je tieners wel op tijd waren na een nachtje uitgaan. Wat een opluchting! Hele discussies of je kinderen op tijd zijn thuisgekomen kunnen nu makkelijk vermeden worden. Bovendien heb je steeds een bewijs dat je altijd gelijk hebt.

SecuFirst wifi deurbel, video deurbel

Tegen inbraak werkt het ongeveer hetzelfde, de dieven zullen zich waarschijnlijk al terugtrekken wanneer ze zien dat er een video deurbel hangt. De hond hoeft zich alvast geen zorgen meer te maken om als waakhond te spelen. Plus, het geblaf zal je ook niet meer wakker maken in het midden van de nacht. Deze video deurbel neemt de beveiliging van je huis, gewoon over. En daarom zeg ik graag ‘voorkomen is beter dan genezen” Vaak wordt de bel pas gekocht als er al is ingebroken. Dit willen we voor zijn.

Veiligheid centraal

Natuurlijk is het belangrijk, dat je je veilig voelt in je huis. Zelf de speciale schroef aan de onderkant van de deurbel kan niet worden gestolen, die is namelijk ook bestand tegen diefstal. Misschien kun je met je buren afspreken om zo de deurbellen te hangen dat ze elkaar overlappen (als dat uiteraard mogelijk is). Deze extra beveiliging is nog beter. Het feit dat deze deurbel meer waterbestendig is dan je nieuwe regenkledij, maakt het toch nog extra aantrekkelijk voor regenachtige seizoenen.

voordeur oma, inbraak, wifi deurbel

Tot slot

Zo hopen we je alvast op weg te helpen naar een veiligere toekomst door je huis op de juiste manier te beschermen tegen inbraak. Dit systeem van SecuFirst is ideaal en de beste beveiliging komt steeds vaker voor omdat de inbrekers vaak nieuwere manieren vinden om binnen te geraken. In de Verenigde Staten zijn er zelfs deurbellen die je met elkaar kunt verbinden, zodat je elk de beelden kunt zien van de ander. Of dit geen schending van de privacy is, is natuurlijk een andere zaak.

Je huis beveiligen, is vaak niet iets waar we bij stilstaan, maar we hebben er echt even een project van gemaakt. het is van groot belang en bovendien zou het verschrikkelijk zijn voor de kinderen als hun dierbare spullen zouden verdwijnen (Al is het enkel hun tablet of smartphone dan is er heisa in de keet). het voelt heel goed dat we een wifi video deurbel geïnstalleerd hebben. En t.z.t kunnen we ons systeem uitbreiden met een diversiteit aan camera categorieën:

  • Wifi deurbel met camera;
  • IP camera, voor binnen of buiten;
  • Alarm systeem met camera;
  • Verlichting met geïntegreerde camera.
SecuFirst wifi deurbel, video deurbel

Last but not least: we kozen voor SecuFirst aangezien dit Duitse merk meerdere voordelen heeft ten opzichte van andere video deurbellen:

  • Geen abonnementskosten
  • Hogere veiligheid (SHA256)
  • Familie bedrijf met een persoonlijke helpdesk (Probeer bij andere video deurbellen maar eens iemand aan de telefoon te krijgen).
  • Meer unieke producten met elkaar te combineren in 1 app.
  • DID701B of DID701S heeft een draadloze deurbel in de verpakking. De verkoopprijs is € 149. Een vergelijkbare set bij bijvoirbeeld Ring is € 249.

Better safe than sorry zeg ik altijd mar!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief