Delen vinden we super lief

Vanaf 16 oktober draait Harold and the Purple Crayon in de bioscoop, een film die niet alleen jonge kinderen, maar ook volwassenen uitnodigt om hun fantasie te omarmen. De film is gebaseerd op het geliefde kinderboek van Crockett Johnson waar het verhaal van Harold tot leven wordt gebracht. Harrold is een jongen die met zijn paarse krijtje alles kan tekenen wat hij maar wil die je ongetwijfeld in je harten zal gaan sluiten. De film combineert live-action met animatie en biedt een bijzondere kijkervaring voor het hele gezin.

Harold and the purple crayon - Het Magische Krijtje nu in de bioscoop!

Het verhaal

Zachary Levi, bekend van onder andere Shazam!, speelt de volwassen versie van Harold. Terwijl hij opgroeit, ontdekt hij dat de echte wereld net wat ingewikkelder is dan de kleurrijke avonturen die hij als kind tekende. Wat ons met name aanspreekt is dat de kracht van verbeelding en de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken centraal staat in deze komische familiefilm.

Wat de film extra bijzonder maakt, is de regie van Carlos Saldanha (Ice Age en Rio) en de indrukwekkende cast met onder andere Lil Rel Howery, Alfred Molina en Zooey Deschanel. De combinatie van komedie en avontuur maakt het een heerlijke film voor jong en oud. Je zult er echt van genieten!

Must see, of toch niet?

Als je ooit het gevoel hebt gehad dat je creativiteit je naar bijzondere plekken kan brengen, dan is deze film een must-see. Het idee dat je met een simpel paarse krijtje je eigen wereld kunt creëren, spreekt tot ieders verbeelding en waarbij je haast vergeet hoe krachtig onze verbeelding kan zijn. Harold leert in de film dat de echte wereld soms een uitdaging kan zijn, maar ook dat creativiteit en verbeeldingskracht ons kunnen helpen om obstakels te overwinnen.

Dit avontuur is niet alleen hilarisch en spannend, maar raakt ook aan diepere thema’s zoals verantwoordelijkheid, vriendschap en volwassen worden. En laten we eerlijk zijn, wie wil nu niet even ontsnappen naar een wereld waarin alles wat je tekent tot leven komt? Het is een film die je laat lachen, verwonderen en misschien zelfs een beetje nostalgisch maakt naar je eigen kindertijd.

Kortom, Harold and the Purple Crayon is een hartverwarmende film die je eraan herinnert dat je nooit te oud bent om te dromen!

Winactie

Om de lancering te vieren mogen we 3 keer 2 bioscooptickets weggeven voor deze fantastische film. Dus met wie ga jij graag snel op pad? Meedoen is eenvoudig:

  • Een berichtje onder dit artikel is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op beide pakketten!
  • De winnaar wordt 31 october bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!
Harold and the purple crayon - Het Magische Krijtje nu in de bioscoop!

Marjolein

Volg je ons als op Facebook | Tiktok |Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief