Delen vinden we super lief

Bij ons thuis was het afgelopen jaar een komen en gaan van ‘bouwers’ zoals de kinderen de vaklieden noemen. Toen de Corona dit voorjaar om zich heen sloeg en we thuis moesten werken, ging bij ons de uitbouw op zolder van start. We zijn nu tig maanden verder en het is soort van klaar. Onze zolder is 25m2 groter geworden, heeft een badkamer, grote inbouwkasten en er is plek voor een grote werktafel, dat nu als ‘kantoor’ dient. Het is net op tijd klaar voor de tweede, zelfs derde thuiswerk periode omwille het virus.

Veneta.com, inmeten, raambekleding, jaloezie, plisségordijnen

En laat ik nu ook een nieuwe baan hebben waarbij ik hier veel zal bivakkeren. Want waar ik afgelopen maanden toch op mijn eigen kantoor kon werken, zal ik meer vanuit huis werkzaam zijn. Een fijne, gezellige werkplek is dus zeker een must! En wat hier nog miste, is de juiste raambekleding!

Nieuwe raamdecoratie in de keuken en ben zo happy as can be!

Thuis werken

Nu we dus meer thuis zijn, wordt de nieuwe ruimte ingericht als fijne werkplek en mogen we in de buidel tasten. Een groot computerscherm, bureaustoel, houten scherm standaard, een goede lamp, noem maar op. En waar we echt mee in de weer moesten gaan was de raambekleding van de ramen. Ik stelde het steeds uit, maar toen het steeds vroeger donker werd, kon de hele buurt genieten van de blote billen parade toen we er gingen douchen. Daarnaast is een stijlvolle raamdecoratie ook mooi en houdt het de zon tegen.

De afspraak was in het najaar snel gemaakt, de boel werd ingemeten en toen waren ze daar! Het was heel druk en dus werd ons geduld op de proef gesteld. Houd hier dus rekening voor met je planning, er zit overal wachttijd op., logisch en o.k, maar ik kan me voorstellen dat als je een nieuwbouwhuis hebt, wel raambekleding wenst als je er in zit. Neem dit dus mee in de planning.

Keuze voor raambekleding 

De juiste gordijnen en jaloezieën maken een thuis van je huis en kleden een werkkamer af. Daarnaast zorgt het voor zonsverduistering, privacy en sfeer. Op onze slaapkamer waren we happy met het advies en de service waardoor ik weer voor deze organisatie koos bij het raambekleding dilemma op zolder met de kiep ramen.

Ik krijg regelmatig vragen waar we onze gordijnen en (houten) jaloezieën besteld hebben en vandaag deel ik jullie daar alles over, inclusief veel gezellige sfeerfoto’s van ons huis.

Dat ik voor luxaflex heb gekozen komt door de snelle, efficiënte service die ze bieden. Daarnaast zijn zij de specialist op het gebied van raamdecoratie, maatwerk, kwaliteit en komen ze graag bij je thuis om je van advies tevoorzien. En gemak dient de mens zeg ik vaak! De eerste afspraak die we hadden verliep soepel en dankzij de kleurstalen en opties hadden we al snel onze keuzes gemaakt.

De adviseur is vakkundig, voorziet je van eerlijke adviezen en meet alles nauwkeurig met professionele apparatuur. En na het bestellen is ons geduld op de proef gesteld en was het deze week zover! De raambekleding werd opgehangen door een onwijs sympathieke Veneta.com medewerker. Je kunt ervoor kiezen om dat zelf te doen, maar wij kozen liever voor de installatie service tegen een meerprijs. Hier zijn wij thuis namelijk beiden niet heel goed in.

Het resultaat is echt verbluffend en we zijn echt heel blij met deze make-over. Onze werk kamer is nu veel huiselijker en gezelliger! We kozen hier voor plissé gordijnen dat overigens de enige optie was met de kiep ramen. Ook hier kozen we voor zwarte stijlvolle details dat weer matcht met de lampen en zwarte details. het breekt ook heel mooi met de witte muren

In de keuken kozen we voor houten jaloezien in de kleur zwart. Stijlvol, strak met een industriële uitstraling. In mijn online poll vroeg ik jullie welke kleur ik moest kiezen en iedereen waarschuwde me voor het stof op zwarte jaloezieën. Jullie hebben gelijk, maar de swiffer is mijn goede, nieuwe vriend!

raamdecoratie, raambekleding, veneta.com, plissé gordijnen, raam

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief