Delen vinden we super lief

De achtste film van Casper en Emma zal 12 juli in de bioscoop draaien in zowel Nederland en België. De populariteit van de uit Noorwegen afkomstige Casper en Emma blijft groeien en ook wij zijn fan van de avonturen van dit olijke duo. Wekelijks bekijken duizenden kindjes filmpjes van Casper en Emma op het YouTube kanaal van Just4Kids en de serie is inmiddels al 10 jaar te zien bij Zappelin op NPO 3. Zijn jullie ook zo gecharmeerd van hun video’s?

De leukste vriendjes zijn weer terug in een nieuw bioscoop avontuur! Casper en Emma en de gouden ring
Casper en Emma en de gouden ring’ is vanaf 12 juli te zien in de bioscoop in Nederland en België!

Ook in deze film ‘Casper en Emma en de Gouden Ring‘ wordt er wederom een leuk en spannend avontuur. beleefd dat tot de verbeelding spreekt van jong en oud(er). De beste vriendjes gaan samen met hun families op vakantie naar Malta. In de zee vinden ze een gouden ring waarna ze direct op onderzoek uit gaan om te achterhalen of de gouden ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis.

Synopsis

Casper en Emma gaan samen met hun familie op vakantie naar het eiland Malta dat ligt in de Middellandse zee. Op hun eerste dag op het strand ontmoeten ze Pawlu en zijn knuffel, Dolfijn. Het begin van een echte vakantievriendschap. Tijdens het spelen vinden de drie vriendjes samen iets bijzonders in de zee: een gouden ring!

Releasedatum: vanaf 12 juli te zien in Nederland en België | Speelduur: 80 minuten | Taal: Nederlands | Classificatie: AL | Genre: Familiefilm

Casper en Emma denken dat iemand zijn trouwring is verloren en gaan op zoek naar de rechtmatige eigenaar. Maar het vinden van de eigenaar van de ring blijkt moeilijker dan gedacht. Een visser vertelt de kinderen dat de ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis. Als Emma en Pawlu nog bezig zijn met de speurtocht ontmoet Casper Agatha, een meisje uit Malta.  Uiteindelijk besluit Emma om de ring terug in zee te gooien. Maar op dat moment leert Casper de oma van Agatha kennen en wordt het mysterie van de gevonden ring toch nog opgelost…

Winactie

Om de lancering te vieren mogen we 2 keer 3 bioscooptickets weggeven voor deze leuke film. Dus met welke twee bandito’s ga jij op pad? Meedoen is eenvoudig:

  • Een berichtje onder deze blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op beide pakketten!
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winnaar wordt een week voor de lancering op 12 juli bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Over de distribiteur – In The Air

In The Air richt zich op kwalitatieve entertainment onder de noemer ‘family entertainment that matters’ en kan gezien worden als leidende distributeur in dit segment. Zo verzorgt de distribiteur al bijna 10 jaar lang de distributie van aansprekende films/series als Minoes, Pluk van de Petteflet, Annie MG Schmidt, Knofje, Abeltje, Mr. Kikker, Wiplala en BING. In 2021 en 2022 bracht In The Air voor diverse leeftijdsgroepen films uit in de bioscoop, waaronder BINGS Kerstfeest (2021), Strijder (2022), Oeps! Kids overboord (2022) en Superkat Maurice (2023).

Over Just4Kids

Just4Kids is een kinderlabel dat sinds 2010 internationale kinderfilms, TV-series en merken aankoopt voor Nederland en België. Bekende voorbeelden zijn o.a: De Sneeuwkoningin, Spokenjagers, Rikkie de ooievaar, Pluisje, Robocar poli, Rupsje nooitgenoeg, Casper en Emma, Oeps! Kids overboord, Bing en Superkat Maurice! Sinds 2011 is Just4Kids actief op YouTube waar geregeld nieuwe kindercontent wordt gepost. Inmiddels heeft het YouTube kanaal meer dan 50 miljoen views dus zeker het bezoeken waard!

Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief