Delen vinden we super lief

De feestdagen naderen en Black Friday is in aantocht. Sinterklaas en Kerst, het eind van het jaar en ook nog enekle verjaardagen tussendoor betekent dat het tijd is om samen te komen, gezelligheid met familie te beleven en om samen met dierbaren de verschillende feestdagen te vieren. Daar horen natuurlijk ook cadeaus bij en voor dit jaar hebben we onze hersenen weer laten kraken wat we de kids kunnen geven. Omdat veel mensen door de (kerst)bomen het bos niet meer zien, geven we graag een aantal leuke Nintendo Cadeautips met spellen en activiteiten om samen te doen. Hiermee maakt je het einde van het jaar nóg leuker en beiden we je hopleijk een helpende hand met de verlanglijstjes.

1. Splatoon 3

ontwikkeling van je kind spelen switch

Vorm een team en schiet je met inkt een weg naar de overwinning in Splatoon 3. In de spelstand Grondoorlog nemen twee teams het tegen elkaar op om zoveel mogelijk terrein te veroveren met hun inkt. In deze nieuwste versie vind je nieuwe levels, moves, wapens, spelstanden en mode artikelen.

2. Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas

Dit jaar lanceerde de Circuit-uitbreidingspas van Mario Kart 8 Deluxe. Deze DLC bevat maar liefst 48 nieuwe banen, die in 6 verschillende waves voor het einde van 2023 uit zullen komen. Deze winter komt zelfs een heuze winterbaan uit: het Dennenboomdorp. Ook een succes bij ons, het ‘Super Mario 3D World + Bowser’s Fury’ 

3. Nintendo Switch Sports

Zwaai, trap en smash! Doe mee aan diverse sportactiviteiten op de Nintendo Switch; Nintendo Switch Sports met onder andere de sporten bowlen, volleybal, tennis en badminton. In de winter wordt ook nog een golf als zevende sport toegevoegd voor nog meer spelplezier. Dit zijn leuke Nintendo cadeautips!

4. Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Verken een levendige open wereld in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Je vindt overal Pokémon: in de lucht, in het water, in de bossen en op straat. Ga samen met vrienden op pad in Paldea. Pokémon Scarlet en Pokémon Violet komen uit op 18 november. Ben jij ook zo’n pokemon fan?

5. Nintendo Switch-familie

De Nintendo Switch is het perfecte cadeau waarmee je altijd en overal kan spelen, zowel alleen als samen. De Nintendo Switch-familie bestaat uit de Nintendo Switch, Nintendo Switch OLED-Model en Nintendo Switch Lite.

6. Nintendo Switch Online

Upgrade jouw ervaring met Nintendo Switch Online of Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Hiermee maak je het mogelijk om online tegen mensen overal op de wereld te spelen. Met Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket ontvang je nog meer voordelen, zoals gratis uitbreidingen van games.

Tot slot

We hopen je met deze cadeautips geinspireerdte hebben. En of je nu dol bent op puzzelen, fan bent van Animal crossing zoals mijn oudste, of toch meer bent van Super Mario, Nintendo heeft voor elk wat wils!

nintendo songs

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram | Pinterest We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief