Delen vinden we super lief

Iedere jaar wil ik mijn man dolgraag verrassen met een iconisch, origineel en bijzonder cadeau op onze huwelijksdag. Er zijn al een aantal dingen de revue gepasseerd waarbij we ook vaak een nachtje weg gaan. (als het lukt met opvang en onze agenda’s). Deze keer viel mijn oog op een bijzondere poster die je heel mooi kunt inlijsten. En dan bedoel ik de posters van ‘Place the moment’. Een iconische manier om een bijzonder plek magisch vast te leggen!

Mijn stad

Het had niet veel gescheeld of wij zaten in onderstaande muziek clip van Snelle die gaat over de liefde en ‘mijn stad‘. Bij de casting werd het een ander leuk koppel en als ik de clip bekijk en het nummer beluister, denk ik met weemoed terug aan mijn liefdevolle, favoriete plek in Amsterdam. Tijdens het interview realiseerde ik me dat het KIT, de Linnaeusstraat en het huis waar alles begon, ons plekje is! De plek van mij en mijn side kick dat is uitgegroeid tot een liefdevol gezin.

Place the moment, cadeautip, cadeau inspiratie,

Onze bijzondere omgeving is gelegen in het hippe Amsterdam-Oost. We woonden tegenover het iconische pand van het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) aan de Linnaeusstraat, het adres waar ik de liefde van mijn leven ontmoette en eigenlijk nooit meer ben weggegaan.

KIT-Royal Tropical Intitute

Omdat we altijd uitkeken op het tropenmuseum vanaf ons terras, besloten we hier te trouwen. Kroonluchters, geheime deuren, beschilderde plafonds en zelfs de deurklinken zijn hier schitterend. Een prachtige plek waarna we de receptie en het diner low profile, doch high class hielden bij café Museum, tegenwoordig de biertuin.

Geen poespas met tig gangen, nee het was een buffet met soul food! Het werd muzikaal ingelijst met een accordeonist, Hollandse borrelhappen en Delfst blauwe bruidstaart. We verhuisden erna richting de Pijp om vervolgens een gezin te stichten in het pittoreske Diemen.

De Place the moment poster voor in ons vakantiehuisje

Jouw eigen map poster in 3 stappen

In drie eenvoudige stappen maak jij je eigen poster:

place the moment

1.PLACE IT.

Kies je favoriete plek ter wereld, dat voor ons dus Amsterdam, Linnaeusstraat is. Dit kan bijvoorbeeld de stad zijn waar je bent opgegroeid, het adres waar je de liefde van je leven hebt ontmoet of het land waar jij jouw mooiste reis ooit hebt gemaakt. Je kunt hier alle kanten mee op! ook bieden ze enkele voorbeelden online. Ik heb het idee overgenomen dat ze me showden, dat was met ons helemaal een match!

2.NAME IT.

Je kunt een mooi moment uitkiezen waar je hart sneller van gaat kloppen als je er aan terug denkt! En zet er dan in eigen woorden een beschrijving onder om deze magische herinnering te herinneren op jouw manier. Ook ons vakantiehuisje op de sprookjescamping is voor ons van grote waarde. Voor in het interieur bestelden we daarom ook een variant om hier in mee te nemen. Origineel, gepersonaliseerd en een uniek cadeau!

3.LOVE IT.

En als allerlaatste kun je je psoter personaliseren door een hippe kleur te kiezen. Bij ons past zwart het beste! We hebben een nieuw TV meubel in de industriële stijl en ook onze nieuwe tafel is zwart! Je kunt kiezen uit één van de vier kleuren en vereeuwig je herinnering voor altijd!

Echt tof en we zijn maar wat blij met het eindresultaat van Place the moment.

place the moment

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief