Delen vinden we super lief

Hallo game fanaten! Maak je klaar om je gamestoelen vast te zetten?Splendid Film brengt vol trots de allereerste Nederlandse gamefilm, “Game On,” naar de bioscopen op 7 februari 2024. Dit is een must-see voor iedereen die gek is op games, actie en een flinke dosis komedie! Wij zitten er klaar voor, want laat gamen de favo bezigheid zijn hier thuis!

Game film

In deze Nederlandse actiekomedie maken bekende gezichten zoals Gio Latooy (Misfit), Marouane Meftah (De Tatta’s), Britt Scholte (GTST), Vincent Visser en Nienke Plas hun opwachting. De film vertelt het verhaal van Issam, een jonge gamer die droomt van een professionele carrière in de gamewereld. Wanneer een opening ontstaat tussen onze realiteit en de gamewereld, moeten de beste gamers van Nederland hun vaardigheden bundelen om het land te redden.

Het verhaal

Issam, gespeeld door Marouane Meftah, heeft slechts één droom: pro-gamer worden. Maar wanneer zijn moeder zijn computer bij het grofvuil zet vanwege tegenvallende cijfers, stort zijn wereld in. Wat hij echter niet weet, is dat op datzelfde moment de echte wereld bijna instort door kwaadaardige AI die de gamewereld naar onze realiteit brengt. Tijd voor actie!

De BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) staat snel voor de deur en Issam moet samenwerken met de top 8 beste gamers ter wereld, inclusief zijn idool Ripvis (gespeeld door Gio Latooy). Ze moeten door vijf reallife game levels battlen om de kwaadaardige AI te verslaan en de wereld te redden. Zal het hen lukken om hun skills te bundelen?

splendid film, game on, game film, gio, gaming

Je dromen volgen

Game On” belooft niet alleen een spannend avontuur vol actie en komedie, maar ook een verhaal over vriendschap en het volgen van je talenten. De film, met een speelduur van 85 minuten, wordt in het Nederlands vertoond en is geschikt voor alle leeftijden.

De hoofdrollen worden vertolkt door Marouane Meftah, Gio Latooy en Britt Scholte, en we kunnen ook schitterende optredens verwachten van Vincent Visser, Nick Golterman, Nienke Plas, Maurits Delchot, en bekende gamers zoals Lies Zhara, Dante (Clonny Games) en Bardo Ellens.

Digitale & echte wereld

“Game On” is een productie van Gates Pictures in samenwerking met Splendid Film. De regie is in handen van Roy Poortmans (bekend van “De familie Slim”) en het scenario is geschreven door Paul de Vrijer (“Misfit: The Series,” “De slet van 6VWO”). Mis deze unieke ervaring niet en zet de releasedatum, 7 februari 2024, in je agenda. Het belooft een episch avontuur te worden dat de brug slaat tussen de digitale en echte wereld!

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief