Delen vinden we super lief

Heeft je kind een nieuw paar schoenen nodig? Ze groeien als kool en ook bij ons kijken ze er ieder najaar naar uit om een paar nieuwe sneakers te krijgen. Mooie, comfortabele kindersneakers van Shoesme zijn in een groot aantal stijlen en soorten te krijgen en wisten me zeer te interesseren. Bij het kiezen van nieuwe kindersneakers zijn er wel een aantal dingen om op te letten. Wij doken er voor je in…

Verschillende soorten kindersneakers

Kinderen hebben allemaal zo hun eigen wensen als het op sneakers aankomt. Het is dan ook goed om te weten dat kindersneakers in een groot aantal verschillende stijlen te krijgen zijn.

schoenen, kindersneakers
  • Sportsneakers: de naam zegt het al, deze sneakers zijn ontworpen voor sportactiviteiten en bieden ondersteuning en demping tijdens hardlopen, basketballen, voetballen en andere sporten. Deze soort sneakers heeft over het algemeen een goede grip en stabiliteit.
  • Casual sneakers: een soort sneaker die is bedoeld voor dagelijks gebruik. Ze bieden veel comfort voor de dagelijkse activiteiten van je kids, zoals naar school gaan of spelen.
  • Skate sneakers: skate sneakers hebben een speciale zool voor skateboarders en bieden daarbij extra bescherming voor de voeten tijdens het skaten. Ze hebben vaak verstevigingen aan de zijkanten om slijtage te verminderen. Uiteraard zijn deze sneakers niet alleen maar geschikt voor kinderen die wel eens op een skateboard staan. Ook voor andere buitenactiviteiten zijn deze sneakers prima geschikt.
  • Stijlvolle sneakers: soms wil je dat je kind met een mooie sneaker meegaat naar een feestje of speciale gelegenheid. Dan zijn er ook volop stijlvolle kindersneakers te vinden.

Waar moet je op letten bij het kopen van kindersneakers?

Kindersneakers zijn een prima keuze als je op zoek bent naar nieuwe schoenen voor je kinderen. Het is dan wel belangrijk dat je een sneaker kiest met een goede pasvorm. Zo voorkom je wrijving en blaren. De sneakers van Shoesme zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden een prima ondersteuning. Ook het ademend vermogen van de sneakers is heel belangrijk, evenals de flexibiliteit van de schoenen. Zo worden schokken tijdens het lopen en rennen goed opgevangen.

Let goed op de maat van de sneakers

Het is heel belangrijk om er goed op te letten dat je sneakers koopt in de juiste maat. Dat klinkt logisch, maar vooral bij kinderen die nog in de groei zijn is dit van het grootste belang. Meet de schoenmaat van je kind regelmatig, zeker als je op het punt staat nieuwe schoenen te gaan kopen. Je mag er zeker wel voor gaan om schoenen te kopen met een centimeter ruimte aan de voorkant, aangezien je anders nieuwe kindersneakers blijft kopen! Zorg er ook voor dat je kind bij het kopen van nieuwe schoenen de sokken aanheeft die normaal gesproken ook gedragen worden. Laat je kind deze ook dragen als je de maat opneemt voor een online bestelling.

Met deze tips en de juiste schoenmaat voor je kind zorg jij ervoor dat je kind straks optimaal gaat genieten van een strak, prettig zitten paar nieuwe sneakers!

ameland, comfortabele schoenen voor jouw zoon?
Goede kindersneakers zijn cruciaal om de vele wandelingen goed te doorstaan

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief