Delen vinden we super lief

Investeren in stenen klinkt als een bezigheid voor de rijken. Ik heb er vaak over gelezen en de huidige Amsterdamse markt wordt overweldigd door vastgoedbeheerders. Het leek me iets voor de rijken in deze wereld, maar niets bleek minder waar! Het boek Koop je rijk van vastgoedondernemer Myrthe de Groot ben ik ana het lezen en weet me te triggeren. Steeds meer mensen zien de kracht van investeren in vastgoed als vorm van passief inkomen en zijn er niet bang voor om een sprong in het diepe te wagen. Dat blijkt wel uit de cijfers dat in 2019 de Nederlandse vastgoedmarkt weer een recordjaar achter de rug heeft, dat uiteraard steeds meer investeerders aantrekt.

Beleggen in vastgoed

In totaal werd er maar liefst voor 20,8 miljard euro in vastgoed belegd. In het boek Koop je rijk lezen we dat investeren in vastgoed makkelijker is dan de meeste mensen denken en er zelfs gestart kan worden zonder veel geld. Dit wist mijn nieuwsgierigheid te wekken aangezien het best een ver van mijn bed show is.

Beleggen in vastgoed ingewikkeld of alleen voor rijken? Helemaal niet! Myrthe de Groot legt je in ‘Koop je Rijk’ uit hoe gemakkelijk het is om in stenen te beleggen en leert je alle tips & tricks.

Beginnen met een klein start kaptiaal

Je moet toch ergens beginnen en dat hoeft niet groots te zijn, is de eerste les uit het boek. Afgelopen zomer kochten we een vakantieverblijf dat een investering in ons gezin en ons gezinsgeluk is. Rijk worden we hier niet van, maar dat was ook niet de insteek.

Als je €3.000,- bij elkaar kunt sparen, kun je al vastgoedbelegger worden en als je kunt lezen en/of bellen, heb je alles in huis om vastgoedbeheerder te worden. En laten we wel wezen, dat waren toch wel mijn grootste zorgen, aangezien ik niet een heel groot vermogen op de bank heb staan. Wel zijn we bezig met de vraag of we meoten gaan verhuizen, of verbouwen en daar is dit boek ook interessant voor!

Iedereen kan investeren in vastgoed. Je hoeft niet over veel geld te beschikken of overmatig rekentalent. Dat is de boodschap van ‘Koop je Rijk’.

Of je investeren nu overweegt voor je pensioen, voor extra of passief inkomen, meer zekerheid of vrijheid: vastgoed is een ideale manier om ‘geld voor je te laten werken’. In het boek ‘Koop je rijk‘ laat Myrthe de Groot zien dat echt iedereen vermogen kan opbouwen met vastgoed.

“Aan de hand van praktijkvoorbeelden, gesprekken met vastgoedeigenaren en allerlei experts op dit gebied leg ik je stap voor stap uit hoe iedereen kan beleggen in vastgoed. Ik ga je NIET dé succesformule achter rijkdom leren en ik kan je ook alvast vertellen dat het je echt niet komt aanwaaien maar ik kan je wel beloven dat jij ook vastgoedeigenaar kunt worden binnen afzienbare tijd, want als ik het kan, kan jij het ook!”, aldus Myrthe.

Over de auteur

Myrthe de Groot (1987) komt uit een gezin van gescheiden ouders en was een groot deel van haar jeugd afhankelijk van de voedselbank. Zes jaar geleden kwam ze ‘per ongeluk’ in het vastgoed terecht. Nu helpt ze met haar bedrijf vastgoedbeleggers en vastgoedbeleggers in spé, terwijl ze dankzij haar eigen vastgoedportefeuille al niet meer hoeft te werken.

Koop je rijk I Myrthe de Groot I 9789021579740 I €20,99 I 16 februari 2021 I Kosmos Uitgevers

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief