Delen vinden we super lief

De Thule Yepp 2 fietszitjes hebben een modieuze twist gekregen met bovendien een belangrijke design update die nog meer slimmigheden kent. Ze voldoen hiermee aan de strengste internationale veiligheidsnormen waarbij comfort, kwaliteit en de Plug & Play installatie hand in hand gaan. Vanaf mei 2023 geldt de nieuwe European Safety standaard (EN 14344:2022) dat meer inspeelt op het belang van veiligheid op de weg. Thule kan, en wil hier ook vanaf het eerste moment aan voldoen zodat de best verkochte Thule fietszitjes van Nederland ten alle tijden aan de nieuwe standaarden voldoen. Nu nog een helm op en dan kun jij veilig de weg op met jouw grote, kleine rijkdom.

Thule Yepp 2, Yepp mini, yepp maxi, yepp 2 mini. eerste fietszitje, fietszitje, het beste fietszitje, veiligheid, het fietszitje voor e-bike, de beste fietszitjes, veiligste fietszitje

Slim en functioneel fietskinderzitje met een persoonlijkheid, ontworpen voor dagelijkse ritten

Fietszitjes met modieuze twist 

Bij de keuze van een fietszitje adviseer ik je om op drie dingen te letten: veiligheid, kwaliteit en comfort voor je kleintje (en voor jou). Dat het zitje eenvoudig is over te zetten en installeren (plug & play) vind ik zelf heel belangrijk, maar dat geldt niet voor iedereen. Wat wel van groot belang is het eenvoudig in en uithalen van je kindje. Het veilgie slot is met 1 hand te bedienen en niet te openen voor je kindje, wel zo fijn en veilig! En qua zitting zit het ook nog eens comfortabel voor je kindje. De Thule Yepp 2 fietsstoeltjes hebben een zachte, waterafstotende en schokabsorberende, geventileerde EVA zitting, ook wel bekend als het zachte crocs materiaal.

De hoofd-, arm- en voetbescherming steken boven de nieuwe normen uit en hebben een optimale geometrie. De rugleuning kent twee zachte schouderbandjes waardoor de kindjes comfortabel zitten en daardoor niet afglijden. Overal is aan gedacht bij dit iconische design waarbij jouw dagelijkse fiets avonturen een upgrade krijgen.

Thule Yepp 2, Yepp mini, yepp maxi, yepp 2 mini. eerste fietszitje, fietszitje, het beste fietszitje, veiligheid, het fietszitje voor e-bike, de beste fietszitjes, veiligste fietszitje
Je kindje zit lekker in de zachte en schokabsorberende zitting. Het is gemakkelijk om schoon en droog houden dankzij de waterafstotende materialen.

Iconisch design and inspirerende kleuren

thule yepp 2, feitszitje voor, feitszitje achter, het beste feitszitje, negenmaandenbeursthule yepp 2, fietszitje voor, fietszitje achter, het beste fietszitje, van Moof

De Thule Yepp 2 Mini en Maxi zijn bestand tegen weer, wind en ook ijsjes waarbij de zitting eenvoudig schoon te maken is. Bij ons staan de fietsen met zitjes vaak buiten en dan wil je wel dat het materiaal bestand is tegen alle weersomstandigheden. Hier zijn ze op ontworpen en getest net als de leeftijdgrens van 9 maanden waarbij de Mini tot 15kg draagkracht heeft en de Maxi tot 25 kilo. De fietsstoeltjes voor schterop je fiets en voorop je stuur zijn echt gemaakt voor om het woon-werkverkeer en dagelijkse ritten te vereenvoudigen met geweldige functionaliteiten.

Bovendien heeft deze iconische fietsstoel een geweldige nieuwe look met bijpassende kleuren. Het klassieke ontwerp is zorgvuldig bijgewerkt om de erfenis van het klassieke ontwerp in ere te houden. En door de toevoeging van moderne design elemementen en nieuwe kleurenpalet zijn ze klaar voor de nieuwe generaties.

thule yepp 2, fietszitje, fietszitjes
Het bijgewerkte kleurenpalet weerspiegelt een urban moderne levensstijl – stijlvol, inspirerend en gemaakt om er op uit te gaan.

Prijs: Thule Yepp 2 mini € 119,95; Thule Yepp maxi: € 139,95 www.thule.com

Tot slot

Mocht je nog niet overtuigd zijn, bekijk dan zeker bovenstaande testvideo, waaruit blijkt dat ze verder boven de standaard NEN normeringen testen. Een zeer fijne gedachte bij onze eerstvolgende fietstocht! Tijdens de negenmaandenbeurs heb ik ze zelf mogen bewonderen en was toen helemaal overtuigd over de kwaliteit en het design uit Zweden want veiligheid boven alles bij iedere fietstocht!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram | Pinterest We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief