Delen vinden we super lief

Deze week staat Koninklijke Jaarbeurs in het teken van vakantie-inspiratie. Van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari 2023 vindt de 52ste editie van Vakantiebeurs plaats. Een groot aanbod van reisorganisaties, hotels en vakantiebestemmingen staan klaar om bezoekers te inspireren met reisinformatie. Zien we je daar?

Themapleinen

Themapleinen als het Fiets & Wandelplein, Nordic plein, het Experience Theater en persoonlijke reisadviseurs helpen bezoekers bij de juiste keuze.: “We hebben vijf beurshallen bomvol avontuurlijke reisinspiratie. Naast vele optredens, workshops en inspirerende talkshows kunnen bezoekers na hun beursbezoek genieten van de kunstwerken van het Utrechtse lichtfestival ‘I light U’.” Aldus Marleen Rompen, beursmanager a.i.

Zien en beleven: culturen van over de hele wereld

Op de beurs staan honderden exposanten die unieke onontdekte bestemmingen onder de aandacht brengen, exposanten die zich richten op ontspanningsvakanties, voordelige vakanties, ski vakanties en exposanten die zich focussen op gezinsvakanties.

Bezoekers kunnen kijken, proeven en beleven. Er is voor ieder wat wils en is ook leuk om met je kinderen te bezoeken. Zo kunnen er lezingen bijgewoond worden over duurzaam reizen, bijzondere bestemmingen en reisfotografie. Daarnaast springen de sportieve vakantiegangers deze editie voor het eerst in een duiktank of ze stappen op een surfplank. Naast het bekende en gevarieerde programma hebben ze dit jaar ook iets nieuws toegevoegd, het zogeheten persoonlijk reisadvies plein. Wie overdonderd is door het enorme aanbod op Vakantiebeurs, krijgt daar hulp.”

Utrechts lichtfestival: van reisinspiratie naar ‘thuiskomen uitgedrukt in kunst’

Als de deuren van Vakantiebeurs sluiten zul je buiten verrast worden met extra kunstwerken. Er zijn diverse kunstwerken van het Utrechtse lichtfestival ‘I light U’ verlicht. Bezoekers kunnen na afloop van Vakantiebeurs dan ook genieten van vijftien sfeervolle, artistieke en imposante lichtkunstwerken in en rondom het station en in Hoog Catharijne. Op de Jaarbeursboulevard verschijnen reusachtige tulpen van het kunstenaarsduo Koros Design.

Na een dag vol reisinspiratie op te hebben gedaan komen bezoekers weer even ‘thuis’ met de lichtkunstwerken in het thema ‘Homecoming’.” I Light U is te zien van vrijdag 6 januari tot en met zondag 29 januari.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief