Delen vinden we super lief

Surftribe, surfcamp, leren surfen vakantie, frankrijk

Het nieuwe jaar staat voor de deur en de wanderlust is er niet minder om. Veel Nederlanders en Belgen maken plannen voor komende zomer en besluiten om dicht bij huis te verblijven, te gaan kamperen met kinderen, of de natuur in te gaan met een actieve outdoor vakantie.

Niet geheel verrassend hebben vakantiegangers steeds meer de behoefte om drukte en mensenmassa’s te vermijden. Mensen verkiezen natuur boven de bekende stedentrips als Milaan, of Parijs. Leuk voor volwassenen, maar kids hebben vaak een totaal ander beeld van een leuke vakantie.

Zij hebben liever een actieve outdoor vakantie samen met vrienden, of naar een camping met veel activiteiten. Organisatie Travelbase signaleert hetzelfde en ziet dat er steeds vaker voor een actieve outdoor familievakantie wordt gekozen waar het hele gezin veel plezier aan beleeft. Plezier voor zowel jong én oud.

Surftribe, surfcamp, leren surfen vakantie, frankrijk

Vooral surfvakanties erg in trek bij gezinnen

De afgelopen jaren zijn familie surfvakanties steeds meer in trek! Dit kan betekenen dat papa en mama lekker aan het borrelen zijn, of op het strand liggen terwijl de kinderen surfles krijgen, maar surfen is ook zeker de perfecte activiteit om met het hele gezin te doen tijdens jouw ideale actieve outdoor vakantie.

Surftribe, surfcamp, leren surfen vakantie, frankrijk

Favoriet vakantieland Frankrijk

Frankrijk is verreweg het meest populaire vakantieland voor gezinnen die willen surfen. Het heeft een heerlijk klimaat, is goed bereikbaar en is rijk aan prachtige natuur, oude steden en pittoreske dorpen. Door de ligging aan de Atlantische Oceaan vind je hier niet alleen prachtige lange stranden, hoge zandduinen en mooie naaldbossen, maar ook nog eens de perfecte golven om te leren surfen. Afgelopen zomer verbleven we in Nantes waar we ook graag een surf weekend aan wilden koppelen. Dit lukte niet omwille het virus, maar deze zomer hebben we een herkansing en kunnen we zelfs iets zuidelijker neerstrijken.

Surftribe – nieuw kleinschalig surfkamp voor gezinnen

En als je aan surfen en Frankrijk denkt, kom je al snel uit bij het family surfcamp van Surftribe. Dit is een nieuw, kleinschalig surfkamp voor gezinnen, gelegen tussen de naaldbomen van camping Le Vivier. De camping ligt naast het Franse kustdorpje Biscarrosse Plage, één van de leukste badplaatsen van Frankrijk. Je vindt hier een breed scala aan winkels, restaurants en gezellige barretjes waar je op mooie zomeravonden terecht kunt voor het echte joie de vivre. Voor een actieve outdoor vakantie én een relax vakantie ben je hier aan het juiste adres.

Surftribe, surfcamp, leren surfen vakantie, frankrijk

Luxe lodges en Nederlands sprekende surfleraren

Bij Surftribe kun je overdag leren surfen en ‘s avonds slaap je in een luxe lodge of in een gave tipi! Het leren surfen doe je natuurlijk niet alleen, er zijn professionele instructeurs aanwezig die je precies uitleggen waar je op moet letten zodra je het water ingaat om jouw eerste golven te trotseren. Ook zullen zij je van het juiste materiaal voorzien. De surfleraren van de Surftribe zijn allemaal Nederlandstalig en ISA gecertificeerd. 

Een actieve outdoor vakantie voor jong én oud

Beachcruisen en live optredens

Naast het surfen worden er ook andere leuke activiteiten georganiseerd. Zo kun je SUP’en, een fietstocht maken in de omgeving op een hippe beachcruiser en ‘s avonds genieten van live optredens! Filmavondjes en sportwedstrijden (zoals een familie beachvolleybaltoernooi, voor zowel kinderen als ouders) worden ook elke week verzorgd! Een actieve outdoor vakantie naar ons hart.

Thule Stir, Thule rugzak, thule trek rugzak, trekrugzakken, de beste rugzak
Kijk je ook zo uit naar een actieve outdoor vakantie om daarbij de natuur te ontdekken met een goed gevulde rugzak en een dosis wanderlust..

Yoga voor de kids

Verder worden er veel activiteiten voor kinderen georganiseerd door een enthousiast animatieteam, zoals schilderles, knutselen, strandspelletjes of kids yoga. Extra handig: de activiteiten van het animatieteam zijn zo ingedeeld dat ze samenvallen met de surflessen voor de ouders, zo kan je dus zorgeloos genieten van een heerlijke surfsessie. Voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar is er een kinderopvang. Al met al een fijne plek om vakantei te vieren met het hele gezin!

See the source image

Actieve outdoor vakantie

Hebben jullie al plannen gemaakt voor aankomend jaar? De vakantie beurs gaat helaas niet door en dus zullen we online gaan struinen naar onze droombestemming. Afgelopen jaar verbleven we koninklijk bij Chateau de la Preuille en het jaar ervoor werd Camping le Pin parasol onveilig gemaakt. Dit jaar gaan we dolgraag fietsen, hiken en met name surfen aan een ander deel van de Franse kust. Veel plezier met jullie zoektocht naar de ideale actieve outdoor vakantie!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief