Delen vinden we super lief

Attractie- en Vakantiepark Slagharen pakt deze zomer groots uit met een gloednieuwe theatervoorstelling. In het American Circus Theater is deze Western Circus Show meerdere keren per dag de te zien deze zomervakantie (t/m 28 augustus). Internationale circusartiesten krijgen daarin gezelschap van Sheriff Sam en publiekslievelingen Randy & Rosie, de mascottes van Slagharen. Laten we nu dol zijn op theater én amusementenparken, dus aarzelden geen moment om het met eigen ogen te bewonderen!

slagharen
Voor de twee wasberen het gevaar op de loer, want boevenbende Red Bandits is ook gesignaleerd.

American Circus Theater

Het wordt een dagelijkse productie die je als bezoeker niet wil missen. Het is voor het eerst dat Randy & Rosie een prominente rol krijgen in het American Circus Theater dat gemaakt is in samenwerking met Aniba Entertainment. Het is echt een feelgood-show geworden voor het hele gezin waarbij onze kinderen op het puntje van hun stoel zaten. Ik kan je verzekeren dat je als toeschouwer van de ene verbazing in de andere valt.

Slagharen

Het American Circus Theater

We stonden versteld van de spectaculaire acrobatiek, magische illusies en hebben bovendien onze buikspieren kunnen trainen bij de vele komische situaties. Het is een wervelende show van circa 20 minuten waarin circusacts op passende muziek en met spectaculaire theatertechnieken voorbijkomen. De verscheidene internationale circusartiesten laten echt hun talenten zien in deze American Circus show.

Slagharen
Spectaculaire acrobaten- en illusionistenacts.

Zo is onder andere illusionist Alfredo Lorenzo van de partij en wordt er geknipoogd naar het geliefde westernthema waar het Overijsselse park groot mee is geworden. Ik kan me nog herinneren dat ik hier als klein meisje rond liep en voel wederom de nostalgie dat een nieuw jasje heeft gekregen. Wat is het hier leuk en de kinderen zijn het daar mee eens, zie ik aan hun blije koppies!

Slagharen

Video impressie

Voor groot én klein

De Western Circus Show is geschikt voor groot én klein en bovendien geschikt voor een internationaal publiek. Er wordt namelijk niet alleen Nederlands in gesproken, maar ook Duits.

Naast de nieuwe voorstelling zorgt Slagharen deze zomer voor divers straatentertainment & meet-and-greets zodat je tijdens je bezoek regelmatig verrast zult worden. Dat geeft een bezoek aan Slagharen echt een leuk en bovendien gezellige dimensie! Dit gaan de kinderen niet snel meer vergeten! En vergeet niet om tot het einde van de dag te blijven om tijdens de Wild West Goodbyes alle figuren uit te zwaaien die ze tijdens hun dagje uit hebben leren kennen.

Slagharen

We weten één ding zeker, na dit familieuitje ga je naar huis met een pakket vol prachtige herinneringen!

Slagharen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief