Delen vinden we super lief

Uber Eats start vandaag in Amsterdam een samenwerking met speel- en entertainmentbedrijf Hasbro, waarmee je via de Uber Eats app gezelschapsspellen en goed speelgoed kunt bestellen. Je hoeft je dit weekend niet te vervelen met klassiekers als Monopoly, Trivial Pursuit, Twister en klei speelsets van Play-Doh. Via de Uber Eats app bestel je eenvoudig en snel je eten. Maar nu dus ook veilig en gemakkelijk je lievelingsspel die je dan binnen dertig minuten bij je thuis bezorgd hebt.

Thuis plezier beleven

General Manager Aukeline Tolman van Uber Eats is er trots op dat ze deze unieke kans bieden op hun platform. Naast het bezorgen van het eten van de beste Nederlandse restaurants, breiden ze hun service nu uit met het bezorgen van deze spelletjesklassiekers. Hiermee maken ze het voor Nederlanders comfortabeler en plezieriger maken om thuis te zijn in deze moeilijke periode.”

De spellen van Hasbro bestel je in de Uber Eats app in de speciaal daarvoor ingerichte digitale shop ‘Hasbro Speelgoed en Spellen’. De spellen worden volgens de veiligheidsmaatregelen van Uber Eats contactloos geleverd. De uitrol van de service begint vandaag in Amsterdam. Dat is best leuk om uit te proberen vanavond!

monopoly valsspelers editie

Hasbro Brings Home The Fun

Voor Hasbro past het initiatief in de wereldwijde campagne die het bedrijf nu lanceert: Bring Home The Fun. Met deze campagne is de internationale site – BringHomeTheFun.com – gelanceerd die ouders en verzorgers tips en middelen geeft om de kinderen op een leuke manier thuis bezig te houden. vooral met Pasen leuk om spelletjes te spelen. vooral twister hebben we niet in huis en is een van mijn favorieten!

Op de site kun je speltips vinden voor het gezin en ook uitdagende activiteiten waar de kinds zich mee kunnen vermaken. Ik zie in ieder geval genoeg ideeën en suggesties om spellen zo te gebruiken dat ze het kinderbrein stimuleren. Op deze manier gaan we spelenderwijs om met de toegenomen emotionele corona stress.

gezin, papa

Bring Home The Fun biedt gezinnen en vriendengroepen ontspanningsmomenten met plezier en spel waarbij we samen kunnen lachen in een tijd waarin verbondenheid belangrijker is dan ooit.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook| Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief