Delen vinden we super lief

eerste liefde, relatie problemen
Op datenight met mijn side kick

Werd ik me daar toch even getipt over iets wel heel gaafs! Er lijkt op een steenworp afstand van ons nieuwe huis een Pop-up restaurant ‘de Dessertclub’ aanwezig te zijn! Met desserts en zoete hoogstandjes kun je me dan ook niet blijer dan blij maken waardoor onze boekenkast dan ook rijkelijk gevuld is met patisserie boeken en bakboeken vol verfijnde toetjes. Na een uitverkochte zomer opent de dessertclub wederom haar deuren en nu waren we er als de kippen bij! 

Deze zaterdag zullen we aanschuiven om onze eerste nacht in ons nieuwe huis de Hermitage te vieren en ben zeer benieuwd. We pakken de fiets, of kunne zelfs gaan lopen en zullen de dessertclub zelf gaan ervaren. nb: Ik wilde heel graag deze blog aankleden met afbeeldingen, maar door het uitblijven van een reactie, moeten jullie het vooralsnog nog even met de tekstuele aankleding doen en foto’s van ander toetjes.

Toetjes restaurant, de dessertclub

Vanaf 10 juli is het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland weer geopend en kunnen dessert liefhebbers aanschuiven! Het is gewoon een teken en de chefs van de Dessertclub doen me hier een enorm plezier om op steenworpafstand zoiets bijzonders neer te zetten. Ook ben ik heel nieuwsgierig naar de oude industriële hallen van Zwitsal die speciaal voor het pop-op restaurantbezoek worden omgetoverd tot een hippe club. Hier wil ik zijn geweest! 

Unieke locatie

Op het Zwitsalterrein in Apeldoorn kunnen per avond tachtig gasten genieten van een uniek 7-gangen diner dat bij iedere hap zorgt vóór smaakexplosies als ik hun website moet geloven. Het is namelijk niet zomaar een diner, er zullen diverse desserts geserveerd worden, bereid door niemand minder dan toppatissier en veelgevraagd jurylid Bart de Gans. (winnaar van de lekkerste bonbon van 2012 en kandidaat en jurylid bij nationale en internationale vakwedstrijden.) Het belooft een beleving te worden waar ik mijn echtgenoot graag mee verras.

Unieke beleving

Een avondje genieten krijgt een heel andere dimensie door het concept en het nieuwe menu vol bijzondere gerechten. Er is veel geëxperimenteerd met smaken, kleuren en geuren om een uniek menu samen te stellen. Het concept spreekt me zeer aan en is een fantastisch cadeau om te geven of te krijgen. Graphite, of hier in Apeldoorn de echoput, of het laagdrempelige Cantharel, of Valk hotel was al eerder een succes, een toetjes restaurant is toch wel het summum! Hoe kunnen we onze verhuizing nu beter vieren dan bij de dessertclub!?

Toetjes only

De Dessertclub is het enige restaurant in Nederland met enkel nagerechten op het menu. In steden als Berlijn, New York en Bali is het concept al zeer succesvol. En mocht je denken dat je er stijf van de suiker vandaan wegrolt, heb je het mis. Het restaurant maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke suikers en zoetstoffen uit de pure ingrediënten in de gerechten .

Volgeboekt

Vorig jaar zomer opende de Dessertclub haar deuren voor het eerst in Apeldoorn dat gelijk een groot succes was en binnen enkele uren was volgeboekt. Afgelopen winter brachten ze succesvolle desertboxen op de markt die thuis konden worden genuttigd. We zijn dan ook heel blij dat de restaurants weer open mogen en heb ons gelijk twee kaarten gereserveerd. Apeldoorn wordt mijn hometown en dus zit er niets anders op dan de locals te supporten… een zware baan… een hele zware baan

kerst toetjes, gerechten, inspiratie, kinder kerst
En terwijl papa en mama van de desserts genoten bij de dessertclub, verwennen we de kids bij oma met taart.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief