Delen vinden we super lief

Op 23 november komt de komedie GENIE uit in de bioscoop via Universal Pictures International. Een sprookjeskomedie over een geest, een man, en een laatste kans om de puinhoop die je van je leven hebt gemaakt op orde te brengen. En laten we thuis nu dol zijn op films die vol magie zitten! Wil jij deze kerst ook naar de bioscoop, lees dan zeker verder want we mogen 3*2 kaarten weggeven!

Some friendships are worth more than you could ever wish for.

Richard Curtis is de Oscar® genomineerde scenarioschrijver van o.a Love Actually en Notting Hill en komt nu met wederom een hartverwarmende sprookjeskomedie. Je zult smullen van het verhaal waarin Melissa McCarthy (Flora), een geest speelt die al meer dan 2000 jaar gevangenzit in een antiek sieradendoosje vanwege een klein misverstandje met een tovenaar in het jaar 77 v.Chr.

Synopsis

Nadat ze duizenden jaren lang wensen heeft moeten vervullen van hebberige mannen die alleen maar rijkdom en knappe vrouwen willen, wordt Flora per ongeluk opgeroepen door Bernard Bottle die de grip op zijn leven dreigt te verliezen. En daar blijft het niet bij.

Bernard heeft zich zo op zijn werk gestort dat hij de band met zijn vrouw Julie en zijn dochtertje Eve heeft verwaarloosd. Als Bernard dan twaalf dagen voor Kerstmis vanwege zijn werk de verjaardag van Eve mist, besluit Julie dat het tijd is voor een proefscheiding. En dan wordt Bernard ook nog ontslagen door zijn tirannieke baas

Wanneer de wanhopige, eenzame Bernard in zijn appartement in New York een sieradendoosje afstoft dat hij heeft gevonden, laat hij onbedoeld de enige entiteit vrij die hem misschien kan helpen zijn gezin terug te krijgen. Heel misschien, want het blijft eerlijk gezegd een gok. Maar gaandeweg komen Flora en Bernard erachter dat liefde en een onverwachte vriendschap kunnen leiden tot speciale en magische feestdagen. Love it….

Cast & crew

Genre:​​ Fairytale Comedy​
Cast:​​ Melissa McCarthy, Paapa Essiedu, Denée Benton, Marc Maron, Jordyn McIntosh, with Luis Guzmán en Alan Cumming
Regie:​​ Sam Boyd
Scenario:​​ Richard Curtis, gebaseerd op zijn teleplay “Bernard andthe Genie”
Producenten: ​​Tim Bevan, Eric Fellner, Riva Marker, Richard Curtis
Uitvoerend producenten: Melissa McCarthy, Caroline Jaczko, Alexandra Loewy, Sarah-Jane Robinson, Nicole King, Stacy O’Neil

Winactie

Om de premiere van deze geniale film Genie te vieren, mogen we 2 keer 3 bioscooptickets weggeven voor deze leuke film. Met wie ga jij deze heerlijke kerstfilm bewonderen? Meedoen is eenvoudig:

  • Een berichtje onder deze blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op beide pakketten!
  • Olivette is ook actief op Facebook Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winnaar wordt 6 december bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest 
Youtube. We vinden het uiteraard superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief