Delen vinden we super lief

Thule Allax: de perfecte hondenbench

Thule introduceert een nieuwe product categorie waarmee jij jouw trouwe gezinslid mee kunt vervoeren! De eerste grote lancering in deze categorie zal een hondenbench zijn voor SUV’s, stationwagens en hatchback-auto’s. De Thule Allax is een slim ontworpen hondenbench die zelfs de meest veeleisende crashtests doorstaat. Met het kenmerkende Thule-ontwerp en diepgaand inzicht in de behoeften van hondenbezitters, biedt de Thule Allax een stijlvolle en vooral veilige oplossing voor actieve gezinnen die hun trouwe viervoeter graag veilig willen vervoeren. En dat is niet geheel onbelangrijk blijkt uit zeer veel veiligheidstesten.

Thule Allax: de perfecte hondenbench

Veiligheid voorop

Bij de ontwikkeling van de veiligste hondenbench op de markt heeft het Thule-team gebruikgemaakt van hun eigen hoogwaardige crashtestfaciliteiten in Hillersdorp.

Thule Allax: de perfecte hondenbench

“De Thule Allax hondenbench is uitvoerig getest in realistische scenario’s, waaronder frontale botsingen en crashtesten van achteren. De innovatieve ‘kreukelzone’ is uniek voor de Thule hondenbench en zorgt ervoor dat de bench gecontroleerd samengedrukt wordt bij een kop-staartbotsing. Hierdoor wordt het risico op letsel voor achterpassagiers tot een minimum beperkt en blijft de veiligheid van je hond gewaarborgd” aldus Louise Melin, Product Manager bij Thule Group.

Thule Allax: de perfecte hondenbench
Thule Allax is het eerste product in een reeks hondenvervoersoplossingen die Thule zal lanceren, allemaal met de focus op het veilig vervoeren van je hond – “Bring your dog”

Inzichten van hondenbezitters, doordacht ontwerp, hoogwaardige kwaliteit

De Thule Allax hondenbench is zorgvuldig ontworpen met hulp van experts en dankzij uitgebreide interactie met honden en hun eigenaren. Bovendien heeft Thule 60 jaar ervaring op het gebied van geavanceerde autotests. Hondenbezitters zullen de duurzame materialen van de bench dan ook zeker waarderen, evenals de slimme ontwerpdetails, zoals de soepele opening en sluiting van de deur en het ingebouwde veiligheidsslot voor extra bescherming.

Er is veel aandacht geweest voor elk detail van het product dat zich vertaalt in een zeer premium look & feel. Tijdens het rijden blijft de bench bovendien stevig op zijn plaats tijdens het rijden en ook de piepende geluiden blijven uit. Hier gaat menig hondeneigenaren-hart sneller van kloppen.

Thule Allax: de perfecte hondenbench
Met behulp van de handige Fit Assistent op thule.com kunnen hondeneigenaren eenvoudig de juiste pasvorm voor hun auto vinden.

Eenvoudig te kiezen en gebruiksvriendelijk

Thule Allax: de perfecte hondenbench
De soepele, gebruiksvriendelijke deur voell zeer premium aan.

De Thule Allax is verkrijgbaar in tien verschillende maten, zodat hondenbezitters een bench kunnen vinden die perfect bij hun auto past en voldoende ruimte biedt voor hun hond. Wel zo fijn dat ze comfortabel rechtop kunnen staan en rond kunnen draaien.

De Thule Allax wordt geleverd met installatieoplossingen die consumenten van Thule verwachten. Hierdoor verloopt de eerste montage snel en gemakkelijk. Ook heb je de mogelijkheid om de diepte van de bench aan te passen zodat je de ruimte voor je hond kunt optimaliseren. En via het slimme raam kun je jouw trouwe viervoeter in het oog houden.

Thule Allax:
envoudig in en uitstappen met de extra Thule mat.

Praktisch

De nieuwe Thule Allax wordt in november 2023 gelanceerd, zowel in honden speciaalzaken als op thule.com. De Thule Allax is verkrijgbaar in tien verschillende versies, met prijzen variërend van €549,95 (voor de kleinste maat, XS) tot €799,95 (voor de grootste maat, XXL). Bovendien kunnen Thule en hondenliefhebbers hun hart ophalen aangezien er in 2024 ook een uitgebreide honden fietskarren collectie volgt, die recent is gelanceerd tijdens de Euro Bike. We waren al bekend met de populaire Thule courier fietskar en ook de nieuwe modellen zullen hoge ogen scoren! Want laten we wel wezen, jouw grote vriend verdient het ook om veilig vervoerd te worden.

hondenkar, Thule, active with kids, bring your life, kind & jugend, thulesapling, thule courier, thule yepp, hondenkar, hondenwagen,
Thule Courier , Höllviken

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief