Delen vinden we super lief

Zoals wij het noemen; een “coup de cœur”, ofwel onze Favoriet die we graag met jullie delen. Dat is heet merk Dushi. Dit is een kindermerk met gekke, speelse en ondeugende producten en geeft de wereld kleur, liefde en respect. Het woord Dushi komt uit het Papiamento en betekent ‘schatje’. Op Curaçao hebben veel kinderen de bijnaam Dushi. En stiekem gebruik ik het nu ook liefkozend voor mijn 2 minions. Ik ben voor vele producten gezwicht; de fiets, koffer, knuffels, rammelaars. Ik ben net gewoonweg dol op dit merk.

Producten
Dushi staat voor alles wat lief, mooi en fijn is. Denk hierbij aan Speelgoed, tassen, koffers, maar ook kleding. Het is het perfecte kraamcadeau en je kunt er je verlanglijstje ook mee vullen, want voor zowel jong als iets ouder is er volop keus. Dat is precies wat Dushi wil: de wereld een beetje vrolijker en vriendelijker maken. Dat is een credo dat wij graag omarmen. Nieuwsgierig? kijk maar snel op hun website.

Waalwijk
Dushi is gehuisvest in Waalwijk en net als wij, ontdekken steeds meer mensen Dushi nationaal en internationaal. ‘The Dushi dott is the smallest molecule that connects us all. We are one big Dushi family.’

Familiebedrijf
Oprichter van Dushi is Anna Groenendaal. Ze werkte jarenlang in het onderwijs waar ze genoot van de onbezorgdheid, eigenheid en onbevooroordeeldheid van kinderen. Ze maakte de overstap naar het bedrijfsleven en bij het familiebedrijf Van Happen Fashion in Drunen kreeg ze de kans haar droom te verwezenlijken. Ze bedacht het concept Villa Happ en werd later commercieel directeur van het bekende kinderkledingmerk. Een succesvol concept dat wereldwijd aansloeg.

Dushi
Haar droom begon bij Villa Happ en ze bouwt nu verder aan het merk Dushi dat Speelgoed, kleding en lifestyle producten omvat.
“Dushi is er voor alle kinderen, de volwassenen van de toekomst. Maar ook voor hun papa’s en mama’s, opa’s, oma’s, ooms, tantes, leraren, buren, dokters, kunstenaas, muzikanten, koks enzovoorts. aldus Anna.  Kortom: Dushi is er voor iedereen. We kunnen er allemaal van leren. Want van en over kinderen is nog zoveel te leren!”

 

Dushi op social media
Website: http://www.dushi.com
Twitter
: https://twitter.com/DUSHI_com
Facebook: https://www.facebook.com/dushilifestyle
Youtube: https://www.youtube.com/user/dushilifestyle
Pinterest https://www.pinterest.com/dushilifestyle/
 Schermafbeelding 2015-10-18 om 19.45.01
olivier

Delen vinden we super lief